Violeta Alexandru: Următoarele pensii vor ajunge și mărite și la timp! Pensionarii nu merită zvonuri false

Violeta Alexandru: Următoarele pensii vor ajunge și mărite și la timp! Pensionarii nu merită zvonuri false
Violeta Alexandru: Următoarele pensii vor ajunge și mărite și la timp
Publicat: 24/08/2020, 09:53
Actualizat: 06/04/2021, 16:31

Ministrul Muncii Violeta Alexandru dă asigurări că pensiile vor beneficia de majorarea cu 14%, anunțată de Guvern, la timpul stabilit. Plata pensiilor din luna septembrie nu va întârzia, anunță Violeta Alexandru. 

Ministrul Muncii a transmis un mesaj pe Facebook prin care spune că a auzit că următoarea strategie politică a PSD va avea drept subiect critica Guvernului, în contextul întârzierii plăților pensiilor din septembrie. „Următoarele pensii vor ajunge și mărite și la timp”, dă asigurări ministrul Alexandru.

„Vor ajunge la timp! Următoarele pensii vor ajunge și mărite și la timp. Aud că strategii PSD sugerează pregătirea liniei de atac contra Guvernului pe tema întârzierilor în plata pensiilor din luna septembrie. Ar cheltui oricât ca să câștige politic și speră că nu va funcționa, până la capăt, mobilizarea pe care am făcut-o. Cu o mână de oameni serioși din CNPP cărora le mulțumesc pentru tot efortul din aceste zile! De dragul câștigului politic, PSD s-ar bucura dacă întârzie livrarea pensiilor în septembrie.

Vom duce lucrurile cu bine până la final! Pensiile vor ajunge la timp. Pensionarii nu merită nici zvonuri false, nici minciuni despre pensiile din septembrie. Merită respect! Respectul se câștigă prin seriozitate.

Violeta Alexandru: La nivelul Poştei Române se pun la punct ultimele detalii

În același mesaj, Violeta Alexandru a precizat că în ceea ce privește furnizara pensiilor, se pun la punct ultimele detalii la nivelul conducerii Poștei.

Foto – taloane de pensie pregătite pentru a pleca spre Poșta Română și de acolo la pensionari. Sunt într-o permanentă legătură la nivelul conducerii Poștei și văd că se implică punându-și la punct ultimele detalii.

Îi rog pe poștașii care le (mai) spun pensionarilor că nu vor primi pensiile la timp, să rămână angajați serioși. Am cunoscut mulți angajați serioși în Poștă. Celor care au intrat în campanie electorală sau celor care sunt obișnuiți să nu aibă încredere, le spun că se poate face treabă și în administrație sau în companiile de stat. Cu seriozitate, în fiecare zi – nu din când în când – și cu un autentic spirit de echipă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase