Violoncelistul Naidin se roagă de MAI și Ministerul Justiției să-i repare imaginea: Aștept un comunicat

Violoncelistul Naidin se roagă de MAI și Ministerul Justiției să-i repare imaginea: Aștept un comunicat
Publicat: 01/10/2016, 12:58

„Rog conducerea Ministerului de Interne și pe cea a Ministerului de Justiție să facă lumină în cazul meu și să îmi curețe numele pătat de angajații lor. (…) În dimineața zilei de 28 septembrie, poliția a descins la imobilul din strada Nicolae Racota. În acest imobil există trei apartamente ale căror intrări sunt separate. După ce Poliția l-a arestat pe cel în casa căruia au găsit drogurile a continuat percheziția și la celelalte apartamente. (…) Vecinii mei au explicat politiștilor că în apartamentul în care locuiesc eu se află o persoană care nu are legătură cu cel arestat. Eu doar îi plătesc chirie acelui om pentru apartamentul în care stau. Cu toate acestea domnii polițiști au spart ușa și au intrat peste mine. Când și-au dat seama că au comis o mare eroare și că ce era mai rau se întamplase deja, domnii polițiști au dispărut de la fața locului, nelăsând măcar un om să păzească ușa pe care o făcuseră praf. (..) Sper ca nota de plată pentru minciunile spuse despre mine să vină cât de curâand”, a scris violoncelistul pe pagina de Facebook.

Printr-un comunicat de presă, Poliția Română a confirmat miercuri perchezițiile făcute la un imobil din Capitală unde locuiește violoncelistul Adrian Naidin. Reprezentanții instituției susțin că acțiunea a făcut parte dintr-un total de șapte percheziții organizate într-un dosar de trafic de droguri de mare risc.

„La data de 28 septembrie, au fost efectuate șapte percheziții la persoane bănuite că ar fi dezvoltat culturi indoor de cannabis, într-o locuință din București. În urma percheziților, în locuința principalului suspect, au fost descoperite aproximativ 500 de grame de cannabis, 5 grame de cocaină și o instalație completă pentru cultură indoor de cannabis”, se arată în comunicatul remis MEDIAFAX de Poliția Română.

Reprezentanții instituției confirmă că, în timpul percheziției la imobilul unde s-au găsit drogurile, o persoană a sărit pe geam.

„Precizăm că, în cadrul acestei operațiuni, o persoană aflată într-o altă cameră, de la etajul 1 al imobilului percheziționat, confom mandatului emis de instanța de judecată, a sărit pe geam. Polițiștii i-au acordat primul ajutor, ulterior transportându-l la o unitate medicală din București „, se mai precizează în comunicat.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că principalul suspect în acest caz este un bărbat care locuiește și el în imobilul unde violoncelistul Adrian Naidin stă fără forme legale.

Violoncelistul Adrian Naidin a scris pe pagina sa de Facebook că miercuri dimineață a fost internat la Spitalul Elias după ce a căzut de la etajul casei în care locuiește, în timpul unei percheziții. Artistul susține că polițiștii ar fi greșit adresa.

„Mă aflu la spital din cauza incompetenței unor polițiști. În această dimineață, o patrulă de intervenție mascată a Poliției a descins la unul dintre vecinii mei. Din păcate, oamenii legii au greșit ușa și au crezut că ușa de acces în apartamentul meu dă către un rai al drogaților, deci au spart-o și au intrat peste mine. Fiind luat din somn și fiind în stare de șoc, crezând că au intrat niște bandiți peste mine, am încercat să scap, dar am căzut pe geam, de la etaj. Am fost transportat la Spitalul Elias de urgență și o echipă ce medici se ocupă în clipa de față de fracturile mele.”, a scris Adrian Naidin pe pagina sa de Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Halucinant! Victimele accidentului de la 2 Mai, învinovăţite pentru că au fost ucise de Vlad...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Intervenție jenantă la Cluj-Napoca: O polițistă a pulverizat spray lacrimogen în fața colegului ei
De la ce s-ar fi infectat Florin Piersic, de fapt. Amputarea piciorului, decizia drastică a...
Cine sunt medicii care ar fi operat-o pe Kate Middleton | Detaliul, ținut secret de...
8 judeţe intră de la ora 12.00 sub avertizare cod galben de ploi torenţiale. Vreme...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Ce a dus la ruptura dintre Florin Piersic și fiul său: „Îmi e greu să...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Guvernul a anunţat luna în care vor avea loc alegerile prezidenţiale în România
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Cutremur după gratii. Elena UDREA a...
Pașaportul va putea fi livrat va orice adresă. Legea a intrat în vigoare
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic! Maestrul avea septicemie: ”S-au infectat...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Test de cultură generală. Ce țară folosește 99% energie regenerabilă?