• Publicat:
Știri

Vlad Voiculescu: „La București, sănătatea este una dintre problemele mari. Primăria București face o treabă foarte proastă, mulți bani aruncați pe fereastră”

Lupta pentru fotoliul de Primar General al Capitalei se anunță deja una tensionată, cu atât mai mult cu viitorii contracandidați ai Gabrielei Firea sunt deciși să demonstreze că există sincope care nu pot fi trecute cu vederea după 3 ani și jumătate de mandat.

Vlad Voiculescu, candidatul PLUS, a răspuns întrebărilor „delicate” ale momentului, fiind invitat în emisiunea moderată de Cosmin Prelipceanu la Digi 24.

Vlad Voiculescu spune că este bine că există mai multe candidaturi, în general, partidele dorind să-și convingă alegătorii că pot propune primari competenți și că este bine să se vorbească despre problemele reale ale bucureștenilor.

„E bine să avem candidați, e bine să se vorbească despre problemele reale ale bucureștenilor, despre potențialele soluții și nu numai despre soluții în abstract, soluții tehnice. Soluțiile tehnice trebuie să fie puse în realitate de către oameni. La PLUS venim cu programul „Bucureștiul oamenilor buni”, a menționat Vlad Voiculescu.

Primăria București, carențe majore în ceea ce privește eficiența și cheltuielile

Vlad Voiculescu taxează Primăria Capitalei, menționând că sănătatea populației este o problemă majoră. 19 spitale sunt administrare de Primărie, numai că apar nereguli evidente în ceea ce privește eficiența, pe de o parte, și cheltuielile, pe de altă parte.

„La București, sănătatea este una dintre problemele mari. Primăria București are 19 spitale în subordine, iar Primăria București face o treabă foarte proastă la nivel de eficiență, la nivel de ban cheltuit. Probabil că este cel mai prost raport din țară. Se investesc foarte mulți bani și se investesc prost, fără cap„, consideră Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu: „Mulți bani aruncați pe fereastră”

Totodată, candidatul PLUS la Primăria Capitalei este de părere că Gabriela Firea a făcut foarte puțină treabă „cu cap” din momentul în care a devenit Primarul General al Capitalei.

„Ce observăm la ceea ce a făcut Gabriela Firea în ultimii trei ani și jumătate, în materie de spitale, este foarte puțină treabă făcută cu cap, foarte puțin proiecte cap-coadă. Vedem, însă, foarte mulți bani aruncați pe fereastră, vedem foarte mulți bani dați, de asemenea, pe reclame”, a mai spus Vlad Voiculescu în emisiunea „Jurnalul de seară” de la Digi 24.

×
Inchide