„Vocile i-au comandat să-l omoare”. Italianul care și-a ucis tatăl la Hunedoara cu 24 de lovituri de cuțit susține că a scăpat omenirea de diavol

Vocile i-au comandat să-l omoare. Italianul care și-a ucis tatăl la Hunedoara cu 24 de lovituri de cuțit susține că a scăpat omenirea de diavol
Publicat: 26/08/2012, 13:56
Actualizat: 26/03/2019, 09:40

Italianul de 24 de ani care și-a ucis tatăl stabilit la Hunedoara i-a aplicat acestuia 50 de lovituri de cuțit, au stabilit legiștii, tânărul, care a fost arestat preventiv, declarându-le anchetatorilor că a scăpat omenirea de diavolul care se întruchipase în părintele său.

Tribunalul Hunedoara a decis, duminică, arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile a tânărului italian în vârstă de 24 de ani care și-a ucis tatăl, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Avocatul tânărului, Emil Mărginean, a afirmat că italianul i-a povestit că avea probleme mai vechi cu tatăl său, dar și că „vocile i-au comandat să-l omoare” pentru că diavolul se întruchipase în părintele său, iar prin fapta sa a scăpat omenirea de diavol.

Tânărul a refuzat să facă recurs la decizia instanței hunedorene.

Pe de altă parte, procurorul de caz Dorel Herban a declarat că italianul va fi supus, săptămâna viitoare, unei expertize psihiatrice la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”.

În plus, tânărului i-au fost recoltate probe biologce pentru a se stabili dacă a folosit stupefiante înainte de a-l ucide pe bărbat.

Necropsia în cazul bărbatului ucis a fost finalizată, șeful Serviciului de Medicină Legală Hunedoara, Dan Mărculescu, afirmând că acesta a murit după ce a fost înjunghiat de 50 de ori. Mai mult, tânărul a lăsat cuțitul înfipt în inima tatălui său.

Tânărul în vârstă de 24 de ani, cetățean italian, venit în județul Hunedoara în urmă cu câteva luni, a fost reținut, sâmbătă dimineață, după ce și-a ucis tatăl. Tânărul se afla în vizită la tatăl său, om de afaceri italian, în vârstă de 61 de ani, stabilit în satul hunedorean Sântandrei, împreună cu concubina sa și cu fetița acestora.

„Din primele verificări s-a stabilit că între agresor și tatăl acestuia, Gianfranco M., a avut loc o altercație pe fondul unor neînțelegeri familiale mai vechi. Tânărul se afla în vizită la tatăl său, om de afaceri, și a pătruns, folosind o scară, în balconul situat la etajul întâi al imobilului, unde se afla tatăl său, concubina acestuia și fiica celor doi, după care i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu un cuțit, cauzându-i leziuni incompatibile cu viața”, declara purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Hunedoara, Bogdan Nițu.

Tatăl tânărului, un bărbat de 61 de ani, se stabilise în România în urmă cu aproximativ șapte ani, acesta având o fetiță de șase ani și jumătate cu o femeie din localitatea hunedoreană Sântandrei, unde locuiau împreună

Bărbatul avea o firmă de închirieri de echipament industrial, iar oamenii din sat spun că l-au apreciat pentru că a rămas în România să își crească fetița și nu a abandonat-o, plecând în Italia.

Un prieten al bărbatului, italian și el, spune că acesta a încercat să fie un tată bun și pentru fiul său din Italia, copil rezultat din prima căsătorie. Odată cu venirea fiului acestuia din Italia, bărbatul a încercat să-l integreze, oferindu-i un loc de muncă la firma sa, însă nu a reușit deoarece cei doi se certau frecvent.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Veniturile gigantului Microsoft au explodat!