Voleibalista Iuliana Nucu în spital, după ce a fost lovită de o mașină

Voleibalista Iuliana Nucu în spital, după ce a fost lovită de o mașină
Publicat: 30/05/2013, 11:13

Mangerul echipei Dinamo București, Marian Ștefan, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că voleibalista Iuliana Nucu este în afara oricărui pericol și va rămâne aproximativ trei săptămâni în spital, după ce a fost lovită de o mașină la Horezu.

Fosta internațională Iuliana Nucu (32 de ani) a trecut prin momente cumplite în urmă cu patru zile, pe când se afla în vacanță, la Horezu. Ea a fost lovită de o mașină și a suferit o intervenție chirugicală la gamba piciorului drept, la Spitalul Colentina din București. „Se afla la Horezu, a oprit să cumpere suveniruri, pe care le punea în mașină. Ploua, avea portiera deschisă, iar o altă mașină a lovit-o la nivelul picioarelor, afectându-i piciorul drept, la care a suferit o ruptură musculară. Am avut grijă de ea, a venit la București, unde a și fost operată. Nu are rupturi interne sau osoase, ci mușchiul de la gambă rupt. Medicii au spus că are nevoie de trei săptămâni de spitalizare, dar nu se pune problema să-și încheie cariera. A jucat la noi, sigur că avem grijă de ea”, a spus managerul echipei Dinamo București, Marian Ștefan.

Iuliana Nucu are 32 de ani și joacă pe postul de centru. În carieră a evoluat la echipele italiene Asystel Novara, Sassuolo Volley, Urbino Volley, Foppapedretti Bergamo, iar în țară la Farul Constanța, CSU Metal Galați și Dinamo București, la ultima chiar în returul sezonului 2012-2013.

Presa italiană din aceste zile a relatat că ar urma să semneze un contract cu nou-promovata Agil Novara, chiar primul său club la care a evoluat în „Cizmă”. (Adina Osan, [email protected])

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase