• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

Vosganian pe blog: Știți cine a ocupat biroul meu de ministru? The winner is… Remus Vulpescu!

Vosganian pe blog: Știți cine a ocupat biroul meu de ministru? The winner is… Remus Vulpescu!
Fostul ministru al Economiei Varujan Vosganian anunță pe blog cine a ocupat biroul său după ce a demisionat din funcția de ministru, el scriind: "The winner is... Remus Vulpescu!!! Dacă recunoașteți personajul, comentariile vă aparțin...".

Fostul ministru al Economiei Varujan Vosganian anunță pe blog cine a ocupat biroul său după ce a demisionat din funcția de ministru, el scriind: „The winner is… Remus Vulpescu!!! Dacă recunoașteți personajul, comentariile vă aparțin…”.

„Vreți să știți cine a fost cel care a ocupat biroul meu, după ce mi-am trimis demisia la Palatul Victoria și am părăsit sediul Ministerului Economiei? The winner is… Remus Vulpescu!!! Dacă recunoașteți personajul, comentariile vă aparțin…”, scrie Vosganian pe blogul său.

În prezent, Remus Vulpescu este directorul de cabinet al vicepremierului Daniel Chițoiu, care asigură interimatul la Ministerul Economiei, după demisia lui Varujan Vosganian. Vulpescu face parte și din Consiliul de supraveghere al Hidroelectrica.

Remus Vulpescu a fost șef al Oficiului Participatiilor Statului și Privatizării în lndustrie (OPSPI), funcție din care a demisionat în urmă cu an, urmare a insuccesului privatizării Oltchim, al cărei câștigător fusese declarat Dan Diaconescu.

Varujan Vosganian și-a anunțat luni demisia din funcția de ministru. El a făcut acest anunț după ce a ieșit din cabinetul președintelui Senatului, Crin Antonescu, unde a avut loc o ședință a liderilor PNL la care au participat și premierul Victor Ponta și liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu.

Demisia a fost prezentată la scurt timp după votul dat în Senat de respingere a solicitării procurorului general al Parchetului ICCJ privind începerea urmăririi penale împotriva lui Vosganian. El rămâne însă senator, iar demisia sa din funcția de ministru nu are vreo consecință asupra solicitării respinse de Senat.

Inchide