Vreme mai RECE în weekend. Cel mult 9 grade în Capitală. Prognoza METEO în țară

Redactor:
Nicolae Oprea
Vremea se răcește în acest weekend, când vor fi temperaturi ce nu vor depăși 9 grade Celsius în București, sau 14 grade în Oltenia, informează reprezentanții ANM. Meteorologii spun însă că temperaturile sunt normale pentru începutul lunii martie.

„Pe parcursul zilei de sâmbătă, vremea se va răci, astfel că temperaturile se vor situa în jurul celor care sunt normale pentru această perioadă, ușor mai scăzute în nord-vestul țării.

Cerul va fi variabil, cu înnorări în zonele sudice, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe, sub formă de ploaie.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 grad în nordul Moldovei și 13-14 grade în Oltenia, iar cele minime se vor situa între minus 10 și 1 grad”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mirela Polifronie, meteorolog de servicu în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie.

 

Potrivit reprezentantului ANM, sâmbătă, vremea se va răci și în București unde, în prima parte a zilei, vor fi condiții de precipitații.

„În Capitală, vremea se va răci, iar temperaturile maxime vor fi de 7-8 grade, normale pentru această perioadă a anului. În prima parte a zilei, în București este probabilă apariția precipitațiilor, iar vântul va avea unele intensificări ziua, apoi va fi slab”, explică meteorologul de serviciu.

 

Potrivit sursei citate, dumincă, cerul va fi variabil, va ploua izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 11 grade, iar cele minime între -4 și 4 grade, iar în zona Capitalei, temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius.

Inchide