ZODIAC. Horoscopul chinezesc pentru perioada 15-21 iunie 2020

ZODIAC. Horoscopul chinezesc pentru perioada 15-21 iunie 2020
Zodiacul chinezesc (FOTO: Shutterstock)
Publicat: 15/06/2020, 21:18
Actualizat: 15/06/2020, 21:35

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 15-21 iunie 2020. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc pentru săptămâna 15-21 iunie.

Șobolan

Norocul poate apărea de unde te aștepți mai puțin, de aceea ar fi bine să nu refuzi vreo ocazie care nu îți inspiră încredere, pentru că exact de acolo „va sări iepurele”. Profită la maximum de acest context astral și fii mai sociabil. În plan sentimental, dragostea plutește în aer.

Bivol

O persoană importantă te apreciază în mod sincer pentru ceea ce ai realizat şi vei fi tare mândru de tine. De altfel, realizările din aceată săptămână au un efect emoțional extraordinar asupra ta, pentru că îți dau curaj și încredere în tine. Ai grijă, însă, să nu te grăbești cu prejudecăți și răspunsuri pripite. Fii mai îndrăzneț și mai încrezător!

Tigru

Ai nevoie doar de susţinere, în rest ești capabil de adevărate miracole, pentru că atunci când e în joc fericirea familiei, dai tot ce ai mai bun. Rezervă-ți mai mult timp pentru dragoste, pentru că, astfel, partenerul s-ar putea simți neglijat. Dar, în orice caz, când ești convins că ai dreptate, mergi până la capăt și luptă pentru punctul tău de vedere.

Iepure

O aventură foarte interesantă te prinde nepregătit și nici nu ai curajul să o urmezi, pentru că ai impresia că e ceva și ai alte treburi mai importante de rezolvat. În general, cauți scuze să refuzi „oferta”, dar nu ar trebui să pierzi această şansă.

Dragon

Aveai încredere totală în cineva, deşi intuiţia îți atrăgea atenţia că în spatele bunelor intenţii s-ar mai afla şi altceva. Săptămâna aceasta vei avea norocul să descoperi brusc, fulgerător, adevărul şi nu mai poţi fi păcălit ca înainte. Dacă tot vei afla ce ascunde în spatele aparenţelor înşelătoare, va trebui să iei măsuri rapide, ca să nu-l mai lași să-ți stea prin preajmă.

Șarpe

Unii oameni încearcă să te oprească din elan, vorbindu-ți despre viitorul unui proiect în cei mai sumbri termeni, dar nu trebuie să le dai ascultare. Ei nu se simt în stare să facă faţă acelei provocări şi, pentru că altădată au eşuat, vor să te influenţeze să te oprești.

Cal

Timpul se dovedeşte a fi cel mai mare inamic al tău, pentru că trece incredibil de greu. Ai vrea să treci deja la o etapă următoare, dar nu poţi încă, pentru că mai ai de rezolvat câte ceva la nivelul la care eşti acum şi de care simţi că nu mai scapi. De felul tău eşti mai rapid, mai dinamic, or această lentoare în care eşti blocat nu-ţi prieşte deloc, nu-ţi place, te face să fii ineficient şi să baţi pasul pe loc.

Capră/Oaie

Te cam îndoiești de bunele intenţii ale celui care se oferă să te ajute şi presimţi că în spatele măştii amabile şi binevoitoare s-ar afla cu totul altceva. Pe de o parte, îți este greu să accepţi ajutorul acestuia, dar, pe de altă parte, ai nevoie de el şi nu-l poţi refuza.

Maimuță

Se apropie un eveniment, deocamdată îndepărtat, dar care îți inspiră o stare psihică ciudată. E tracul de dinaintea unui moment extrem de important, dar tocmai pentru că mai e destul până atunci, poţi pregăti terenul ireproşabil ca toate să iasă ca la carte. Controlează-ți trăirile emoţionale, pentru că succesul acestei acţiuni depinde enorm de capacitatea de a te organiza din timp şi să urmezi întocmai nişte reguli foarte bine stabilite.

Cocoș

Viaţa de familie e plăcută, te simţi în largul tău printre cei dragi pentru că e linişte, armonie şi o atmosferă paşnică ori de câte ori staţi de vorbă. Vă aduceţi cu toţii contribuţia la un proiect de durată, ce necesită răbdare, concentrare şi ceva efort, dar cât timp fiecare vâsleşte în acelaşi ritm şi în aceeaşi direcţie, evoluţia este vizibilă.

Câine

A sosit momentul demult anunţat al unui final de etapă şi deşi ştiai că se va întâmpla, tot te ia prin surprindere. Sperai să se mai prelungească aşteptarea, să se mai amâ-ne termenul, dar iată că timpul este implacabil şi vine atunci când vrea el cu surprize-le cele mai mari.

Mistreț

Ești nevoit să gestionezi foarte atent veniturile, pentru că ai multe cheltuieli. Ele sunt mici, dar adunate, rezulta o suma mare de bani. Așadar, administrează cu mare grijă sumele de care dispui în acest moment. (Surse: fanatik.ro; sfatulparintilor.ro)

HOROSCOP, 16 iunie 2020. Gemenii ar trebui să încerce să fie mai flexibili

Horoscopul zilei de marți, 16 iunie 2020. Dragi nativi din zodia Gemeni… fiţi flexibili, acceptaţi propuneri chiar dacă ar însemna să ieşiţi din zona voastră de confort!

Berbec

Încercați să vă concentrați asupra planurilor de viitor și nu ignoraţi semnele care vă pot conduce spre succes, poate fi vorba despre un nou loc de muncă.

Taur

Puteți ajunge la un compromis important într-o luptă cu o persoană influentă din cercul vostru de cunoscuţi. Fiţi răbdători, înţelegători, acceptaţi şi o opinie diferită faţă de a voastră.

Gemeni

S-ar putea să fiţi implicaţi într-o dispută serioasă, fie la serviciu, fie în viaţa de familie. Discutaţi deschis, sincer, vorbiţi despre probleme, neînţelegeri, aveţi răbdare ş nu acţionaţi impulsiv. Fiţi flexibili, acceptaţi propuneri chiar dacă ar însemna să ieşiţi din zona voastră de confort. Citește aici continuarea!

Prognoza meteo, 16 iunie 2020. Instabilitate atmosferică accentuată, în cea mai mare parte a țării

Prognoza meteo de marți, 16 iunie, arată o instabilitatea atmosferică accentuată în cea mai mare parte a țării, dar în special în sud, în centru și în zonele montane.

Vor fi perioade cu înnorări, averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, izolat, vijelii și grindină.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor fi însemnate.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trei turiști s-au pozat goi pe una dintre cele mai importante atracții din Namibia