ZODIAC. Horoscopul chinezesc pentru perioada 29 iunie-5 iulie 2020

Redactor:
Dragos Tanase
ZODIAC. Horoscopul chinezesc pentru perioada 29 iunie-5 iulie 2020
Horoscopul chinezesc pentru perioada 29 iunie-5 iulie 2020 (FOTO: Shutterstock)

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 29 iunie-5 iulie 2020. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc pentru săptămâna 29 iunie-5 iulie.

Șobolan

Ai dreptul să-ți exprimi opiniile, atât timp cât nu jignești pe nimeni. Urmează-ți propriile interese, susține-ți cu tărie punctul de vedere și nu te lasă dominat de ceilalți. Ai încredere în ține. Dacă vrei să fii apreciat, nu te sfii să arăți că ești demn de apreciere. Arată că ești puternic și că îți poți purta singur de grijă.

Bivol

Ai o personalitate magnetică și influența. Strălucești oriunde mergi, faci sugestii și dai sfaturi. Lumea te ascultă și te urmează. Ai, totuși, tendința de a fi foarte critic cu tine. Deși ai foarte multe rezultate, tot crezi că mai ai mult până la perfecțiune. Ambiția este la cote maxime și te forțează să asumi prea multe responsabilități. Atenție la epuizare!

Tigru

Ești un lider înnăscut, talentat și puternic. Simplul fapt că te simți confortabil în această poziție îi face pe ceilalți să te urmeze orbește. Degaji energie, ceea ce îi face pe ceilalți să treacă la acțiune. Fii precaut când ești în trafic, există riscul unor ușoare accidentări. În familie pot apărea conflicte din cauza dorinței tale exagerate de a avea mereu dreptate.

Iepure

O săptămâna în care vei fi dramatic și pasional în urmărirea propriilor interese. Vestea proastă este că ești prea nerăbdător și impulsiv. Ai nevoie de ceva mai multă răbdare. Fă un pas în spate, disciplinează-ți voința și bazează-te pe energia, entuzismul și charismă cu care îi atragi pe ceilalți. Atenție la acțiunile riscante!

Dragon

Ești la începutul unui nou capitol din viață ta. Dacă dai înapoi din cauza experiențelor nefericite din trecut riști să pierzi mult. Cere ajutorul când ești nesigur. Oamenii te respectă și nu te vor lasă singur. Fii curajos, înfrunta cu tărie ceea ce urmează. Încearcă să nu fi impulsiv în relația de cuplu. Consecințele pot fi nefericite.

Șarpe

Ai o influența bună asupra rudelor și prietenilor, iar aceștia te susțin necondiționat. O perioadă propice să îți înfrunți cu siguranță de șine provocările și să ai încredere în viitor. E nevoie de diplomație în relația cu ceilalți, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți la prioritățile tale. Planifică-ți totul cu atenție și urmărește oportunitățile. Urmează un nou capitol important în viața ta.

Citește horoscopul integral, pe sfatulparintilor.ro

Horoscop, 1 iulie 2020. Berbecii au parte de situații neplăcute

Horoscopul zilei de miercuri, 1 iulie 2020. Nativii din zodia Fecioară trebuie să încerce să rămână calmi și să gândească înainte de a vorbi.

Berbec

Ai parte de situații neplăcute. Încercând să faci totul pentru oamenii din preajma ta, te vei epuiza ușor.  Nu mai cheltuiți mult și investiți în activități sociale.

Taur

Ai parte de mult stres. Nivelurile tale de încredere cresc tot timpul și începi să realizezi că unele dintre ideile tale sunt de fapt bune. Ești foarte atent, matur și conștiincios și totul e bine. S-ar putea să obțineți această oportunitate.

Gemeni

Ai dispoziții schimbătoare, în acest moment, care pot transforma o zi frumoasă într-una groaznică. Nu vorbiți despre lucruri pe care nu le înțelegeți cu adevărat, pentru că cineva vă va lua cuvintele ca lege și apoi se va plânge…

Prognoza meteo, 1 iulie 2020. Temperaturi caniculare, dar și unele averse

Miercuri, 1 iulie, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării. Până la ora 18:00, va fi în vigoare o informare meteo de caniculă în sud, sud-est și vest, când în zonele de câmpie, disconfortul termic va fi accentuat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 grade Celsius în depresiuni și 36 grade Celsius în regiunile sudice.

În Capitală, noaptea, cerul va fi variabil, cu vânt slab și moderat și minime de 17°C – 20°C. Ziua, vremea va fi caniculară, cu disconfort termic accentuat și o maximă de 35°C, potrivit digifm.ro.

În general, vremea va fi călduroasă în majoritatea regiunilor, local caniculară în regiunile sudice, disconfortul termic se va menține accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unităţi, local, în Câmpia Română şi în Lunca Dunării.

Cerul va fi variabil și doar izolat, în a doua parte a zilei și la începutul nopții, mai ales în zonele de munte, se vor semnala averse şi descărcări electrice, informează stirimeteo.com.

Inchide