Zodiacul chinezesc, 12-18 octombrie 2020. „Iepurii” influențează oamenii cu atitudinea lor pozitivă și puternică

Zodiacul chinezesc, 12-18 octombrie 2020. „Iepurii” influențează oamenii cu atitudinea lor pozitivă și puternică
Zodiacul chinezesc, 12-18 octombrie 2020 (FOTO: Shutterstock)
Publicat: 12/10/2020, 16:47
Actualizat: 12/10/2020, 16:47

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 12-18 octombrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 12-18 octombrie!

Șobolan

Concentrează-te asupra ceea ce este cu adevărat important pentru tine și vei vedea că vei căpăta mai multă putere, iar ceilalți te vor respectA pentru această decizie. Rezervă-ți timp și pentru relaxare, ca să nu te epuizezi”

Bivol

Norocul este de partea ta, în această săptămâna, așa că bucură-te de viață. Petrece timpul cu cei dragi și recuperează perioada în care a trebuit să fii departe de ei. Nu te mai îndoi de tine însuți și vezi ce anume te tine pe loc și schimbă ce e de schimbat. Dacă vrei să fii fericit, cultivă-ți compasiunea.

Tigru

Te enervează anumite comportamente, însă ar trebui să te concentrezi mai mult pe ce faci tu, și nu pe ce fac ceilalți. Înainte de a-ți lua un angajament, asigură-te că poți duce la bun sfârșit ce ai promis că faci.

Iepure

Ai puterea de a influența oamenii cu atitudinea ta pozitivă și puternică. Nu, uita, însă, nici de ceea ce-ți dorești tu cu adevărat. Vorbește deschis despre sentimentele tale și vei vedea că și ceilalți îți vor urma exemplul.

Citește horoscopul integral, pe sfatulparintilor.ro

Horoscop săptămânal, 12-18 octombrie 2020. „Balanțele” se pregătesc de noi începuturi

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 12 – 18 octombrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 se remarcă prin intrarea în retrogradare a planetei Mercur, eveniment care se petrece începând cu data de 14 octombrie și durează până pe 3 noiembrie 2020.

Mercur este planeta comunicării, a rațiunii, a comerțului și negocierilor, iar în perioada sa de retrogradare s-ar putea să fim ușor confuzi, motiv pentru care nu se recomandă să luăm decizii majore, ci mai degrabă să reevaluăm un context de viață. De asemenea, este posibil să fim mai tensionați motiv pentru care ne putem implica în fel și fel de discuții contradictorii și putem da naștere conflictelor.

Cât timp va dura această retrogradare este de preferat să evităm investițiile în produse electronice, electrocasnice, dar și în aparatură care reprezintă un mijloc de comunicare și comunicație, de exemplu telefoane sau mașini.

Un alt aspect important al săptămânii este Luna Nouă care se petrece în zodia Balanță, pe data de 16 octombrie, și care vorbește despre noi începuturi relaționale, însă destul de perturbatoare, deloc ușoare și chiar forțate.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2020

Horoscopul lunii octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna octombrie ne va pune în atenție o serie de acțiuni pe care le-am întreprins în luna august cu scopul de a le revizui, în majoritatea cazurilor fiind vorba de acțiuni legate de sectorul profesional, dar nu numai.

Evenimentul major al lunii octombrie 2020 este retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, în zodia Scorpion, eveniment care se va produce începând cu data de 14 octombrie și care va aduce un plus de tensiune în relațiile cu cei din jur, neîncredere și instabilitate financiară. Este de preferat să nu luăm decizii majore în această perioadă, ci să ne reevaluăm rațiunile anterioare.

De asemenea, astrologul vă recomand să nu achiziționați produse electronice și electrocasnice luna aceasta și nici să nu faceți alte investiții majore. Mai multă prudență în relația cu băncile și în acțiunile întreprinse în acest sens, mai ales în cazul plăților online.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase