Zodiacul chinezesc, 19-25 octombrie 2020. „Iepurii” se pot simți plictisiți

Zodiacul chinezesc, 19-25 octombrie 2020. „Iepurii” se pot simți plictisiți
Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal
Publicat: 19/10/2020, 16:59
Actualizat: 21/10/2020, 02:07

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 19-25 octombrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 19-25 octombrie!

Șobolan

Atenție la modul în care îți cheltui banii., fă-ți un buget strict și ține-te de el! Dacă încă lucrezi, pune-ți în valoare talentele organizaționale. Motivează-ți colegii, încurajează-i și fii alături de ei. Îți va prinde bine când totul va reveni la normal. În plan sentimental, profită de timpul petrecut împreună cu partenerul, pentru a-i arăt ce simți pentru el.

Bivol

Ți se poate părea că lucrurile merg foarte încet, dar privește partea bună a lucrurilor. Merg înainte, nu dau înapoi. Este posibil să apelezi la un mentor sau o persoană specializată, pentru a obține informațiile de care ai nevoie într-o anumită situație. Profită de aceste momente și odihnește-te mai mult. Îți va prinde bine să te reîncarci energetic.

Tigru

Dacă încă lucrezi, vei primi tot suportul necesar de la echipă ta, în special de la superiori, și se anunța posibile suplimentari ale veniturilor. În plan sentimental, ai toate șansele să petreci mai multe momente romantice alături de partner. Dacă ești singur, nu te angaja în discuții online cu persoane agresive.

Iepure

Te poți simți plictisit și să ai ieșiri rebele, însă nu-ți stă în fire să fii irational. Pune-ți lucrurile în ordine, aranjează-ți prioritățile și mergi înainte. Vei depăși și acest moment și vei putea să îți satisfaci pofta de aventură. Profită de faptul că ești alături de partener și petrece mai multe momente romantice. Astfel, vei scăpa rapid de plictiseală.

Citește aici horoscopul integral!

Horoscop săptămânal, 19 – 25 octombrie 2020. Taurii își îmbunătățesc viața sentimentală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 19 – 25 octombrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 19 – 25 octombrie 2020 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Scorpion, aspect care ne va aduce o puternică motivație de transformare și regenerare.

Totodată, Venus, planeta iubirii, va face nu mai puțin de trei aspecte benefice cu cele trei planete lente din Capricorn, cu Jupiter, Saturn și Pluto, context care pune cărămida de temelie la baza relațiilor și care contribuie la îmbunătățirea și consolidarea acestora.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2020

Horoscopul lunii octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna octombrie ne va pune în atenție o serie de acțiuni pe care le-am întreprins în luna august cu scopul de a le revizui, în majoritatea cazurilor fiind vorba de acțiuni legate de sectorul profesional, dar nu numai.

Evenimentul major al lunii octombrie 2020 este retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, în zodia Scorpion, eveniment care se va produce începând cu data de 14 octombrie și care va aduce un plus de tensiune în relațiile cu cei din jur, neîncredere și instabilitate financiară.

Este de preferat să nu luăm decizii majore în această perioadă, ci să ne reevaluăm rațiunile anterioare. De asemenea, vă recomand să nu achiziționați produse electronice și electrocasnice luna aceasta și nici să nu faceți alte investiții majore.

Mai multă prudență în relația cu băncile și în acțiunile întreprinse în acest sens, mai ales în cazul plăților online.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase