Zodiacul chinezesc, 2-8 noiembrie 2020. Dragostea plutește în aer, pentru „Șobolani”

Zodiacul chinezesc, 2-8 noiembrie 2020. Dragostea plutește în aer, pentru „Șobolani”
O săptămână ocupată, pentru „Iepuri” (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 03/11/2020, 02:00

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 2-8 noiembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 2-8 noiembrie!

Șobolan

Ai putea întâlni obstacole în calea ta, însă calea compromisului poate fi de bun augur. Dragostea plutește în aer, de miercuri încolo. Cuplurile se vor simți apropiate, din ce în ce mai mult, iar weekend-ul se anunțăa plin de viață. Dar dacă ești singur, ieși din rutină și distrează-te.

Bivol

Săptămâna aceasta se anunță de bun augur, pentru afaceri. Totuși, nu-ți ignora partenerul de cuplu. Ai nevoie și de afecțiune și romantism, în viața ta. În weekend, așteaptă-te la întâlniri călduroase cu familia, prietenii. Poate ai ceva de sărbătorit? Dacă ești singur, alege-ți cu atenție potențialii parteneri.

Tigru

Pregătește-te pentru un joc al puterii. Câștigi „bătalia”, menținându-ți calmul. Fă un pas în spate, vezi unde greșesc ceilalți și învață din greșelile lor. Romantismul este în aer, toată săptămâna. Vineri și sâmbătă se anunță zile picante din acest punct de vedere. Lasă-te purtat de aripile iubirii, mai ales că Universul îți oferă o săptămâna memorabilă.

Iepure

Ai grijă să nu cazi în capcană, crezând că poți schimba persoană pe care o iubești și relația va deveni mai bună, pentru că oamenii se schimbă greu. Să rămâi cu cineva în speranța că lucrurile se vor îmbunătăți, la un moment dat, denotă o stare de negare. Fii deschis cu ține însuți și ia măsurile care se impun.

Citește horoscopul integral, pe sfatulparintilor.ro

Horoscop săptămânal, 2-8 noiembrie 2020. „Balanțele” iau decizii legate de viața personală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 2 – 8 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 2 – 8 noiembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Urmează o săptămână fără multe aspecte între planete, semn că ne mai putem liniști puțin după perioada agitată prin care am trecut. Evenimentul major al săptămânii este ieșirea din retrogradare a lui Mercur, planeta comunicării și a rațiunii. Începând cu data de 3 noiembrie, Mercur își reia mersul direct prin zodia Balanță și ne susține să clarificăm situații relaționale care până acum păreau fără rezolvare, indiferent că este vorba de relații sentimentale sau profesionale.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase