EXCLUSIV | O femeie a ajuns la ATI în ziua în care trebuia să fie externată. După trei zile, a murit de COVID-19. ”A fost internată de două ori, a doua oară nu a mai scăpat”

Publicat: 18/10/2021, 11:48
Actualizat: 18/10/2021, 12:13

Sora unei femei care a murit cu COVID-19, sâmbătă, la Spitalul Județean de Urgență Craiova spune că femeia, în vârstă de 67 de ani, urma să fie externată, însă a fost diagnosticată cu SARS-COV-2 și, la trei zile distanță, a decedat.

A fost internată de două ori pentru că era bolnavă. A doua oară nu a mai scăpat. Când trebuia să fie externată, i-au făcut testul și i-a ieșit pozitiv. Joi s-a întâmplat asta, iar sâmbătă a decedat. Nu mai știam nimic de ea, ne-a spus că a dormit vineri pe zi, iar vineri spre sâmbătă a spus că nu a putut dormi deloc. Însă nu ne-a spus că îi e rău, ci că se simte bine. Nu știm de ce și cum”, ne-a declarat sora femeii.

Femeia susține că la internare, sora sa de 67 de ani, nu a primit diagnosticul de COVID-19. Aceasta fusese internată în urma unei complicații la picior și era singură în salon.

A avut un picior tăiat. Nu știu nimic. Poate a avut și complicații”, mai spune femeia.

Doi pacienți cu COVID-19 au murit în ambulanțe

Doi pacienți cu COVID-19 au murit în ambulanțe, luni dimineață, în fața Spitalului de Urgență din Craiova. Aceștia au ajuns în stop cardio-respirator și medicii au încerat să-i resusciteze, însă nu au reușit și pacienții au decedat, potrivit informațiilor obținute de reporterii Gândul.

În total, la Spitalul de Urgență Craiova, în ultimele 24 de ore, au decedat 9 persoane infectate cu COVID-19. Alți 3 pacienți erau în izolator, unul pe secție și trei pe terapie intensivă.

La Spitalul de Urgenţă din Craiova sunt acum peste 100 de oameni internați.Pe secția de terapie intensivă sunt 31 de adulți internați, deși capacitatea ATI COVID este de 30 de locuri.

Georgiana Stănescu
Georgiana Stănescu este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din Craiova. În perioada 2005-2008 a fost corespondent Prima TV în judetele Dolj și Olt, iar din anul 2008 a fost corespondent al postului Realitatea TV. În anul citeste mai mult
Ina Stoica
Este absolventă a Facultății de Litere-Limbi și Literaturi Străine din București. Are un masterat în domeniul jurnalismului și cel al comunicării obținut în urma studiilor urmate la FJSC și Université Lumière Lyon 2. A lucrat în trustul citeste mai mult