VIDEO| BRomania, la ALTCEVA cu Adrian Artene: Vlad Brumaru și Antonia au ținut să fie în mașină la CASCADORIA pe două roți. Reacțiile sunt pe bune

Publicat: 02/04/2023, 17:31
Actualizat: 02/04/2023, 17:34

Matei Dima, alias BRomania, a povestit la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene că a anticipat succesul „Teambuilding” din momentul în care a văzut scenariul. Însă de la scenariu și până la momentul lansării filmului sunt multe alte momente cheie care pot transforma sau nu acest potențial într-un succes box office, spune regizorul. El a dezvăluit și detalii picante din culisele comediei „Haita de acțiune”, între care cum a reacționat Antonia după ce a insistat să filmeze „pe bune” în cascadoria cu mașina.

În ce privește „punctele cheie” ale unui scenariu, BRomania spune că, cel puțin în cazul producțiilor comerciale, care au scopul de a „te ține în scaun” și de a te face să „uiți de probleme cel puțin o oră și jumătate”, caută „să fie cât mai fun”. În cazul Teambuilding, Matei Dima spune că a realizat că are potențialul unui succes încă din momentul în care a citit scenariul.

„Cel mai important moment în care poți să-ți dai seama dacă un film va fi sau nu un succes este scenariul. Acum, dacă ne uităm la cifrele din primul week-end, poți spune că ar putea fi un succes în funcție de niște indicatori. După aceea trebuie să faci multe, e nevoie și de noroc. Primul indicator este ideea, după care când citesc primul draft îmi dau seama dacă e zeamă sau nu acolo și că pe asta putem clădi. Acum, cu Haita de acțiune (n.r. lansat pe 21 martie) , ne-am dus mai mult în fun, decât în funny, deși e o comedie polițistă, cu multe scene de acțiune. De aceea ne-am chinuit să ne iasă foarte bine scenele de acțiune – iar primul feedback pe care l-am primit, în afară de faptul că au râs, este că n-au văzut scene de genul ăsta, cel puțin în România”, spune Matei Dima.

Adrian Artene spune că – într-adevăr – există o scenă pe care a remarcat-o, aceea cu cascadoria cu mașina, pentru că nu a mai văzut o scenă similară într-un film din România.

„Aceea e o bucată mică dintr-o secvență de vreo 8 minute – acest chase între mașini și o motocicletă, care se transformă într- o bătaie fizică și culminează cu faptul că la finalul ei mergem cu toți acasă unde îl cunoaștem pe tatăl meu. Care nu mai e spoiler, e Mugur Mihăescu, adică e Garcea. Dar a fost tare că – evident că nu eu am condus pe două roți – faptul că am reușit să montăm camere pe mașină și să-i ținem pe actori în ea, adică pe Vlad Brumaru și pe Antonia. De aceea reacțiile lor au fost pe bune. Ei au ținut să fie în mașină, deși eu am fost destul de disperat cu safety. Pentru publicitate a fost foarte bine – ce a pățit Antonia în mașină, dar după aceea nu mai puteam să filmăm, că mai aveam 15 zile de filmare”, a dezvăluit regizorul cu privire la emoțiile pe care le-a trăit întreaga echipă de filmare în momentul realizării cascadoriei.

Matei Dima, alias BRomania, născut pe 19 iunie 1987, în Constanța, este un vlogger, actor și regizor român. Este prezent în special în social media, unde creează sketch-uri comice și show-uri de stand up.

În 2013, a fost nominalizat la categoria „Innovation of the Year” cu un videoclip făcut pentru rapper-ul Destorm pentru piesa „See Me Standing”, filmat în iunie 2013 în Los Angeles.

Matei Dima a studiat în Statele Unite ale Americii la Facultatea de Teatru cu specializări în actorie și regie la o universitate privată din Iowa, iar după mai multe piese jucate și regizate și stand-up comedy, a obținut o bursă la New York Film Academy cu filiala în Los Angeles, unde a luat masteratul în regie.

În urmă cu opt ani, Matei Dima (Bromania) a revenit în România. De atunci, filmele sale au doborât toate recordurile de încasări în cinematografele din țară. După succesul producțiilor „Tabăra“, „5gang: Un altfel de Crăciun“ și „Miami Bici“, Matei Dima (prin casa de producție, Vidra Productions) a lansat în septembrie 2022 pelicula „Teambuilding“, o satiră a vieții din corporație, iar în martie 2023 a lansat „Haita de acțiune“, film cu care a făcut trecerea la genul de acțiune.

Urmărește podcastul integral cu BRomania doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Gilda Popa
Gilda Popa este licențiată în Drept și a urmat un master de psihologie organizațională la Facultatea de Psihologie - Universitatea București. A mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii românești în piețele din București! Ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Studiu: Aproape jumătate dintre români preferă să aibă în case între 22 şi 24°C
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
Mari probleme în dragoste. Aceste zodii riscă să se despartă
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Gazul înghețat de pe Uranus și Neptun ne-ar putea spune cum s-au format aceste planete