VIDEO| Filmul răpirii din București. Momentul în care un bărbat și-a răpit fosta iubită și fiica, apoi a provocat mai multe accidente

Publicat: 07/02/2022, 16:43
Actualizat: 07/02/2022, 16:56

Un bărbat din București a fost arestat preventiv, sâmbătă, după ce și-a răpit fosta concubină și fiica și a amenințat că îl va omorî pe actualul iubit al femeii.

O femeie şi fiica ei au fost răpite de fostul iubit după o urmărire în trafic. Tânăra de 35 de ani se afla împreună cu fetiţa într-o mașină condusă de actualul partener. În momentul în care acesta din urmă a intrat cu maşina într-un stâlp, agresorul a scos-o din autoturism ameninându-le cu cuțitul, după care le-a forţat să urce într-o altă maşină. Răpirea a fost descoperită după ce bărbatul a condus cu viteză prin oraş şi a lovit încă cinci mașini. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Filmul răpirii din București

Sâmbătă dimineață, un bărbat a sunat la 112 și a sesizat că mașina lui a fost lovită de un alt autoturism, șoferul acestuia din urmă fugind de la locul accidentului, însoțit de o femeie și o fetiță. Polițiștii bucureșteni au făcut verificări și i-au depistat pe cei trei.

Polițiștii au stabilit că, sâmbătă dimineața, femeia de 35 de ani, împreună cu actualul iubit și fiica sa, în timp ce se aflau in trafic, au observat ca sunt urmăriți de fostul partener al femeii, iar șoferul, în încercarea de a scăpa, a virat brusc, dar a lovit un stâlp.

„În acel moment, fostul concubin, sub amenințare, cu un cuțit, le-a tras pe cele două din mașină, le-ar fi introdus cu forța în autoturismul său și a plecat în viteză. Pe traseul urmat, bărbatul ar fi lovit cinci mașini parcate, după care și-ar fi abandonat autoturismul care nu mai funcționa, în scurt timp fiind depistat de polițiști”, a transmis Poliția Capitalei.

Agresorul era beat și avea permisul suspendat

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în dimineața de 5 februarie, femeia de 35 de ani, împreună cu actualul concubin și fiica sa, în timp ce se aflau in trafic, au observat ca sunt urmăriți de fostul concubin al femeii, iar șoferul, în încercarea de a scăpa, a virat brusc, dar a lovit un stâlp. În acel moment, fostul concubin, sub amenințare, cu un cuțit, le-a tras pe cele două din mașină, le-ar fi introdus cu forța în autoturismul său și a plecat în viteză”, a anunțat Poliția Capitalei.

În timpul urmnăririi, Vasile ar fi lovit cinci mașini parcate, după care și-ar fi abandonat autoturismul care nu mai funcționa, după ce l-a izbit de un stâlp.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul avea permisul suspendat, iar la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0, 53 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost transportat la INML pentru recoltarea de probe biologice.

De asemenea, fetița, care acuza dureri la un braț și la față, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Împotriva bărbatului a fost emis și ordin de protecție provizoriu, iar magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au emis pe numele lui un mandat de arestare pentru lovire și alte violențe, violență în familie, lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.