VIDEO| Horoscop săptămâna 5-11 decembrie 2022. Revizuiește-ți modul în care interacționezi!

Publicat: 03/12/2022, 10:00

Berbec – Păstrează-ți răbdarea!

O săptămână dinamică atât fizic cât și intelectual. Ești angrenat și stimulat de tot felul de interacțiuni și schimburi de idei însă toate decurg într-un mod rapid și pe alocuri ușor neclar. Cheia este să-ți păstrezi răbdarea! Vei tinde să ai o poziție destul de tranșantă și impulsivă într-un dialog cu cineva dacă consideri că ești neîndreptățit în vreun fel. Weekendul este mult mai liniștit, perfect pentru a-ți reîncărca bateriile.

TAUR – Apărarea valorilor importante!

Dacă valorile, perspectivele sau dorințele tale nu coincid cu cele ale partenerului, indiferent de natura parteneriatului respectiv, va fi destul de greu să păstrezi această situație sub control. Intensitatea emoțională generată de Lună Plină din Gemeni de Joi este amplificată determinându-te să ai o atitudine directă și chiar tranșantă în apărarea acelor lucruri, resurse sau sentimente importante pentru tine.

Gemeni – Revizuiește-ți modul în care interacționezi!

Modul în care interacționezi sau colaborezi cât și parteneriatele în care ești angrenat au nevoie de revizuire. Luna Plină din propriul tău semn va scoate la iveală orice dezechilibru există în interacțiunea cu celălalt iar dacă consideri că există o lipsă de respect sau îți sunt încălcate granițele, vei tinde de reacționezi destul de tranșant. Mercur intră Marți în Capricorn ajutându-se să devii mai practic și mai eficient în abordare.

Rac – Păstrează-ți echilibrul interior!

În prima parte a săptămânii analizezi unele obiective sau planuri de viitor pentru a găsi o variantă eficace de concretizare. Odată cu Lună Plină din Gemeni de joi, anumite insecurități sau temeri personale sunt scoase la iveală iar acestea pot viza o chestiune financiară mai veche. Cu cât vei reuși să privești mai detașat lucrurile cu atât ai șansa să-ți păstrezi echilibrul interior și să vezi mai clar ce schimbări sunt necesare.

Leu – Regândirea unor planuri de viitor!

O situație socială, o relație de prietenie sau chiar una romantică se pot afla în vizorul acestei săptămâni. Luna Plină din Gemeni de joi va scoate la suprafață orice tensiune existentă dacă consideri că solicitările sau pretențiile cuiva devin excesive, îngrădindu-ți libertatea. Îți poți revizui planurile sau obiectivele de viitor într-o relație de pretenie sau într-un proiect în care ești implicat.

Fecioară – Echilibru între carieră și familie!

O săptămână în care acționezi într-un mod vizibil și hotărât. Mercur, propriul tău guvernatorul intră marți în Capricorn amplificând nevoia de relaxare și de socializare. Însă Luna plină din gemeni de joi te îndeamnă să găsești un echilibru între timpul alocat carierei și timpul pentru familie sau pentru nevoile propriului suflet. Este nevoie să revizuiești poate anumite direcții în care ai investit până acum, să vezi dacă în continuare mai rezonezi cu ele.

Balanță – Revizuirea unei filozofii de viață!

O săptămână cu schimburi de idei și perspective în care nu vei ezita să-ți aperi punctul de vedere dacă cineva te neîndreptățește. Luna plină din Gemeni de joi transformă unele discuții în adevărate confruntări intelectuale cu privire la anumite mentalități, credințe sau cunoștințe. Ești îndemnată să-ți revizuiești o filozofie de viață sau o credință anume. Venus, planeta care te guvernează intră sâmbătă în Capricorn îndreptându-ți atenția spre familie, cămin sau propriul suflet.

Scorpion – Revizuirea unor dorințe!

Ești invitat să-ți revizuiești angajamentul, implicarea sau modul de acțiune într-o situație financiară sau relațională. Luna plină din Gemeni de joi va scoate la suprafață chestiuni secrete, poate chiar intime care evidențiază perspectivele diferite dintre tine și celălalt însă nu imposibil de reconciliat. Venus și Mercur intră în Capricorn săptămâna aceasta dinamizându-te atât fizic cât și intelectual. Vei deveni mai practic în gândire și orientat spre rezultat.

Săgetător – Reevaluarea modului în care colaborezi!

Începi săptămâna ocupat cu rezolvarea unor chestiuni administrative casnice sau profesionale. Luna plină în Gemeni de joi evidențiază orice posibile tensiuni ar exista într-un parteneriat, sentimental sau profesional. Fie celălalt este nemulțumit de modul sau calitatea interacțiunii cu tine, fie tu vei tinde să-ți setezi granițe și așteptări mai ferme dacă nu te simți susținut de celălalt. Este important să-ți reanalizezi modul în care colaborezi!

Capricorn – Reevaluarea modului de lucru!

Începi săptămâna cu o abordare mai rebelă și chiar ușor excentrică, dornic să-ți atingi obiectivele în ciuda unor impedimente. Totuși dacă există tensiuni sau nemulțumiri în privința împărțirii anumitor sarcini fie profesionale fie domestice sau lipsește efortul de echipă în rezolvarea lor, aceste lucruri vor fi evidențiate de Lună Plină de joi. Se solicită de la tine să reevaluezi modul de lucru, relația cu un coleg sau chiar anumite obiceiuri legate de sănătate.

Vărsător – Mai organizat cu timpul tău!

Devii mai ferm și chiar tranșant în a-ți satisface dorințele, nevoile sau obiectivele personale mai ales atunci când realizezi că implicarea ta pe plan social în tot felul de proiecte ți-a ocupat cea mai mare parte a timpului. Este important să reechilibrezi balanța. Este indicat să devii mai strict și mai organizat cu timpul tău și poate să regândești modul sau direcția în care ți-ai investit eforturile până acum.

Pești – Reevaluează-ți prioritățile!

O veste sau o informație neașteptată chiar la început de săptămână te determină să-ți refaci planurile. Dacă nu există un echilibru între timpul alocat profesiei și timpul pentru familie, casă sau propriile nevoi emoționale, Luna Plină din gemeni de joi va scoate la suprafață acest aspect. Ești tensionat, nervos și pregătit să reacționezi atunci când unele solicitări devin exhaustive. Ești îndemnat să-ți regândești stilul de viață pentru a-ți recăpăta echilibrul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase