VIDEO | Horoscopul de joi, 29 decembrie 2022. Nativii unei zodii primesc un bonus sau o recompensă

Publicat: 29/12/2022, 06:00

Horoscopul zilei de joi, 29 decembrie 2022. Urmăriți previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru toate zodiile.

Berbec

Cu Luna conjunctă cu Jupiter astăzi în propriul tău semn, energia, vitalitatea și buna ta dispoziție sunt la cote maxime. Dacă este vreo activitate pe care aștepți de mult să o începi, nu rata ziua de azi. Mercur intră în mers aparent retrograd în în Capricorn în sectorul carierei tale, deci în următoarea perioadă, reanalizează unele ambiții profesionale sau unele colaborări.

Taur

Astăzi ești mai privat cu unele intenții sau planuri, nu pentru că te temi că cineva te-ar putea sabota ci pentru că simți nevoia să te bucuri doar tu de ceea ce ți-ai propus. Ele vizează o înbunătățire financiară sau o amplificare a propriei valori. Sectorul expansiunii, al călătoriilor și al adevărului este dinamizat de intrarea lui Mercur în mers aparent retrograd in Capricorn deci reevaluează validitatea unor crezuri personale, a unei cunoașteri sau chiar a unor studii în următoarea perioadă.

Gemeni

O propunere primită astăzi sau o discuție cu cineva îți amplifică încrederea în sine. Ești mai curajos și mai determinat în privința unui proiect. Pentru tine faptul că Mercur intră astăzi în mers retrograd în Capricorn are un impact semnificativ deoarece este propriul tău guvernator. Te îndeamnă în următoarea perioadă să regândești eficiența cu care îți gestionezi resursele emoționale sau financiare. Unele angajamente vor fi testate.

Rac

Interacțiunea cu cineva pe plan profesional te favorizează fapt care îți amplifică încrederea în tine sau modul în care îți exprimi autoritatea este evidențiat într-un mod pozitiv. Mercur intră în mers aparent retrograd in Capricorn în sectorul parteneriatelor tale, deci în următoarea perioadă ești îndemnat să reanalizezi modul în care colaborezi sau negociezi iar claritatea interacțiunii va fi esențială. Eficiența sau durabilitatea unor parteneriate va fi testată.

Leu

Nevoia ta de expansiune, creștere sau aventură este amplificată astăzi și simți că ai instrumentele necesare pentru a demara ceva important pentru tine. Ideea unei excursii nu-ți dea pace. Sectorul sănătății, al muncii și al rutinei zilnice este activat de intrarea lui Mercur în mers retrograd în Capricorn, fapt care te îndeamnă să reanalizezi în următoarea perioadă stilul de lucru, eficiența unor metode, gradul de satisfacție profesională dar și atenția la propriul tău corp.

Fecioară

Ai o stare psihică bună și încrezătoare în unele planuri de viitor fie personale fie familiale sau care pot pot viza propriul cămin. Analizele financiare sunt favorizate mai ales dacă vizează unele investiții, credite, afaceri. Și pe tine faptul că Mercur intră în retrogradare astăzi te impactează direct, deoarece este propriul tău guvernator. El te îndeamnă că în următoarea perioadă să reevaluezi modul de interacțiune cu copiii, cu persoana iubită dar și abilitatea de a te pune în valoare sau de a-ți gestiona hobby-urile sau timpul liber.

Balanță

O propunere de colaborare, o invitație la un eveniment sau întâlnire cu cineva poate să fie mai mult decât promițătoare întrucât îți oferă șansa de a-ți amplifica propria imagine. Mercur intră în mers aparent retrograd in Capricorn în sectorul căminului, familiei și planului emoțional deci ești îndemnată în următoarea perioadă să reevaluezi o situație familială, unele chestiuni legate de o mutare sau o proprietate imobiliară cât și stabilitatea planului emoțional.

Scorpion

Te decizi să faci unele modificări în rutina zilnică, în programul de lucru sau într-o chestiune care vizează sănătatea. Acestea pot viza un program de exerciții intensiv, un nou stil alimentar, o dietă anume sau pur și simplu mai multă mișcare. Sectorul gândirii și al comunicării este vizat de Mercur care intră astăzi în mers aparent retrograd în Capricorn și care te îndeamnă să reevaluezi eficiența și productivitatea modului în care comunici cu anturajul apropiat. În cazul în care întâmpini unele probleme tehnice, fii pregătit cu un back-up.

Săgetător

Astăzi ești îndrăzneț și asertiv în privința a ceea ce-ți place sau te atrage. Ai bucuria și entuziasmul unui copil care a descoperit o nouă jucărie pe care ești dispus să o împărți dacă celălalt merită. Sectorul banilor obținuți din salariu sau propriile talente este vizat de Mercur care intră astăzi în mers aparent retrograd în Capricorn și care te îndeamnă să-ți reevaluezi în următoarea perioadă eficiența și productivitatea modului în care îți gestionezi resursele. Ai vreun talent ascuns care așteaptă să fie valorizat?

Capricorn

Te trezești hotărât să faci unele schimbări interioare la propriu sau la figurat. Fie te decizi să-ți schimbi atitudinea interioară cu privire la unele chestiuni fie vrei să faci unele modificări în propriul cămin. Mercur intră în mers aparent retrograd în propriul tău semn deci ești influențat în mod direct. În următoarea perioadă ești îndemnat să-ți reanalizezi propriul comportament, atitudine, imagine personală astfel încât să vezi dacă ești mulțumit de modul în care îți manifești personalitatea.

Vărsător

O informație pe care o auzi din zbor, o conversație cu cineva, o soră sau un frate, un video motivațional poate să aibă un impact pozitiv asupra ta mobilizându-te într-o anumită direcție. Mercur intră în mers aparent retrograd în Capricorn în sectorul resurselor tale subconștiente dar și al vulnerabilităților, deci în următoarea perioadă ești îndemnat să faci pace cu unele chestiuni din trecut nevindecate, să reanalizezi rostul unor experiențe sau relații pentru a căpăta o înțelegere mai profundă.

Pești

Ceva sau cineva te pune astăzi în valoare, fapt care te încântă deosebit. Fie îți cumperi ceva ce-ți doreai demult, fie primești un bonus sau o recompensă pentru munca ta, fie te decizi să te răsfeți cu ceva anume. Mercur intră în mers aparent retrograd in Capricorn în sectorul prieteniilor, speranțelor și proiectelor de viitor deci în următoarea perioadă ești îndemnat să reevaluezi eficiența sau productivitatea unui obiectiv sau proiect. O relație de prietenie sau cu cineva care consideri că te susține va fi supusă testului.

Horoscopul general pentru săptămâna 26 decembrie- 1 ianuarie:

Horoscop carieră pentru săptămâna 26 decembrie- 1 ianuarie:

Urmăriți horoscopul general pentru luna decembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră pentru luna decembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Filiera prin care baronul 'Mocro Maffia' livra tone de cocaină în România! 'Scarface' a pierdut...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor avea închis
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Astronomii au detectat un semnal ciudat de la o galaxie din apropiere