VIDEO| Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații grave la adresa Niculinei Stoican: „Îl teroriza și îl umilea”. Cum îi răspunde artista

Publicat: 08/11/2021, 18:11
Actualizat: 08/11/2021, 18:33

Constantin Gușman, impresarul cântărețului Petrică Mîțu Stoian, face acuzații dure la adresa Niculinei Stoican, managerul Ansamblului Folcloric ”Maria Tănase”. Acesta susține că artista îl teroriza și umilea pe Mîțu Stoian, motiv pentru care a părăsit ansamblul de la Craiova. Interpreta de muzică populară neagă acuzațiile și spune că nu s-a certat niciodată cu solistul.

Totodată, Gușman spune că și-ar fi dorit ca Petrică Mîțu Stoian să fie adus acasă, în comuna Isverna, dar sora artistului a schimbat planurile după discuțiile purtate cu Niculina Stoican. El susține că acesta este ultimul lucru pe care cântărețul și l-ar fi dorit. Totul în contextul în care interpretul de muzică populară s-ar fi pensionat anticipat din cauza discuțiilor cu managerul de acolo, Niculina Stoican.

A plecat foarte supărat. Și a plecat din cauza ei, a Niculinei Stoican, pentru că îl teroriza, îl umilea. Mai exact: nu s-a dus la un spectacol sau nu știu eu ce nu a făcut și i-a făcut adresă la primărie, iar primăria i-a tăiat ziua și așa mai departe. Și a zis: “Nu mai suport”. S-a pensionat din cauza ei. Să scape de ea, să nu o mai vadă. Sunt cuvintele lui:” Nu vreau să o mai văd că pe asta, o știu”. Reproduc «îi știu și dinții din gură și nu suport să mă umilească ea». Știe toată lumea. Nu mi-a spus numai mie, știu cântăreții mari”, spune Constantin Gușman.

„Nici sufletul nu-mi mai calcă pe la Ansamblul Maria Tănase”

Constantin Gușman spune că nu înțelege de ce Niculina Stoican vrea să aducă trupul neînsuflețit al artistului la Ansamblul ”Maria Tănase” din Craiova și cataloghează gestul drept o „răzbunare”.

„Și nu îl lasă acum nici mort, deci nici mort nu îl lasă în pace. Vrea să se răzbune, pe mine, în primul rând. De ce? E problema ei și pe el. El spune așa, și știe multă lume: «Nici sufletul nu-mi mai calcă pe la Maria Tănase».Enceanu știe. L-a rugat pe Enceanu să ia un tablou, avea un tablou acolo, nu știu ce tablou avea și l-a rugat pe Enceanu să i-l aducă acasă. Cred că este ultimul lucru pe care l-ar fi dorit să-l ducă la Maria Tănase. Eu nu am nicio putere pentru că m-a amenințat sora lui că dacă mai continui cu dusul acasă îl ia și îl înmormântează la Isvern.”, a mai spus impresarul.

„Era un om extraordinar, un om care nu știa să zică nu niciodată”

Gușman a mai subliniat că nu s-a hotărât dacă va merge la sediul Ansamblului “Maria Tănase”, atunci când va fi adus trupul solistului.

„Nu știu dacă mă duc sau dacă nu mă duc în noaptea asta acolo. Durere, nu are nimeni o durere mai mare. Era cel mai bun prieten. Era ca un tată pentru fetele mele. Plâng și una, și alta. Era un om extraordinar, un om care nu știa să zică nu niciodată. Și bunătatea asta nu i-a ajutat la nimic”, a mai adăugat impresarul.

Ce spune Niculina Stoican

Întrebată despre conflictul dintre ea și Petrică Mîțu Stoian, Niculina Stoican susține că cei doi nu s-au certat niciodată și că aveau o relație bună.

„S-a pensionat pentru că avea vârsta de pensionare și atunci când eu i-am zis, Petre tu nu esti un om care să-ți întrerupi activitatea. Tu trebuie să continui. Mi-a spus că nu mai vrea. Că își dorește foarte mult ca de aici înainte să facă ce vrea el, când vrea el, cum vrea el și cât vrea el. (…)Eu nu m-am certat cu Petre niciodată, niciodată în viața mea. Vocile care spun, își asumă ceea spun, eu îmi asum ceea spun. Niciodată, în viața mea nu m-am certat cu el. Noi am avut discuții pe un motiv sau altul, discuții care pot fi constructive, pe diverse lucruri, dar niciodată nu ne-am certat”, a spus Niculina Stoican.

Interpretul de muzică populară din Mehedinţi Petrică Mîţu Stoian a murit sâmbătă seara, la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, după ce a suferit un șoc septic. Medicii care l-au tratat la spital spun că acesta ar fi fost complet vaccinat anti-COVID, dar că a trecut prin boală și făcea o terapie de recuperare post-COVID la o clinică privată din Caraș-Severin.

Citește și VIDEO| Dezvăluirile impresarului lui Petrică Mîțu Stoian, despre ultimele zile din viața cântărețului. Artistul a aflat că a avut COVID după un CT: ”I-au spus că pe plămânul drept are acel ”geam mat”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au abandonat mortul pentru a-și salva viața. Un cortegiu funerar din Mureș a fost atacat...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Va fi obligatoriu în toată România. Încălcarea legii se pedepsește cu amenzi uriașe
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Veniturile din toată lumea se vor micșora până în 2050 din cauza schimbărilor climatice