Departamentul Social
19.08.2019
Vremea

ALERTĂ METEO: Caniculă în vestul și sud-vestul țării. Disconfort termic ridicat

ALERTĂ METEO: Caniculă în vestul și sud-vestul țării. Disconfort termic ridicat
Astăzi vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a tării. În vest și sud-vest se va instala canicula, iar după- amiază disconfortul termic va fi ridicat, anunță ANM.

ROMÂNIA, MARȚI

CANICULĂ ÎN VEST ȘI SUD- VEST

Astăzi vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a tării. În vest și sud-vest se va instala canicula, iar după- amiază disconfortul termic va fi ridicat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 36 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral.

ROMÂNIA, MARȚI NOAPTEA

NOAPTE SENINĂ, VÂNT SLAB ȘI MODERAT

La noapte cerul va fi mai mult senin, cu vânt slab și moderat. La munte sunt posibile ploi de scurtă durată. Temperaturile minime se vor încadra între 13 și 23 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, unde se vor înregistra 7 grade.

BUCUREȘTI

VREME CĂLDUROASĂ, DE MÂINE SE INSTALEAZĂ CANICULA

Azi în capitală vremea va fi călduroasă, cu temperaturi maxime de 32 de grade. Noaptea cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab si moderat. În zilele următoare temperaturile continuă să crească și vremea devine caniculară, cu disconfortul termic ridicat.

LITORAL

VREME FRUMOASĂ PENTRU PLAJĂ

Pe litoral meteorologii anunță vreme frumoasă, cu temperaturi maxime de 28 de grade și vânt slab și moderat. Noaptea cerul rămâne în continuare senin, iar temperaturile minime vor fi de 19 grade.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

VREME CANICULARĂ, DISCONFORT TERMIC RIDICAT

În zilele următoare vremea se menține călduroasă, caniculară în sud și sud-est, unde disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură – umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime vor atinge valori de 36 de grade. 

Inchide