METEO: Vremea se RĂCEȘTE de săptămâna viitoare cu temperaturi cuprinse între 13 și 21 de grade

Redactor:
Daniela Timofti
METEO: Vremea se RĂCEȘTE de săptămâna viitoare cu  temperaturi cuprinse între 13 și 21 de grade
Vremea se RĂCEȘTE săptămâna viitoare, anunță ANM, precizând că temperaturile se vor încadra între 13 și 21 de grade. Vezi care va fi cea mai RECE zi din săptămână

„În următoarele zile așteptăm anumite modificări ale vremii mai ales prin prisma faptului că se răcește la mijlocul săptămânii și vom avea temperaturi spre cele normale sau ușor mai scăzute. De miercuri se răcește vremea, apar și ploile care vor cuprinde toată țara, nu vor fi importante calitativ. Miercuri și joi vântul va sufla tare în cea mai mare parte a țării. În zona montană vor fi precipitații mixte, la început, iar predominant sub formă de ninsoare, dar nu vor fi cantități mari”, a declarat, pentru Mediafax, Meda Andrei, meteorolog de serviciu în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Săptămâna viitoare, temperaturile vor fi cuprinse între 13 și 21 de grade, joi fiind cea mai friguroasă zi.

„Începutul săptămânii ne aduce modificări mari în valorile termice. Luni și marți vom avea temperaturi maxime cuprinse între 13 și 21 de grade. Cele mai ridicate valori se vor înregistra în Sudul țării. Noaptea vom avea între 3 și 10 grade, cu valori mai scăzute în Estul Transilvaniei. Miercuri și joi temperaturile se vor încadra între 8 și 14 grade, joi fiind cele mai scăzute. Apoi de vineri vremea se ameliorează ușor, cresc temperaturile, iar precipitațiile vor fi mai puține”, a mai spus meteorologul.

În Capitală este așteptată vreme frumoasă cu maxime de 20 de grade.

„În Capitală începem săptămâna cu temperaturi maxime de 20 de grade și cu minime de 5-6 grade, la fel și marți. Vremea va fi plăcută, iar vântul moderat. Miercuri temperatura scade la 16 grade. Joi, cea mai friguroasă zi din săptămână, vor fi temperaturi de 13 grade Celsius. (…) În weekend va fi o vreme mai caldă decât în mod normal”, a spus reprezentantul ANM.

 

Inchide