Prognoza meteo pentru luni și marți. Temperaturile ajung și la 34 de grade. Zonele în care va ploua. HARTA ANM

Prognoza meteo pentru luni și marți. Temperaturile ajung și la 34 de grade. Zonele în care va ploua. HARTA ANM
Publicat: 13/08/2017, 22:23

LUNI

ÎN ȚARĂ: Valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade în nordul Moldovei și 33 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime, în general, între 10 și 20 de grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile sudice, estice și centrale, unde pe arii restrânse vor mai fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Moldova, Dobrogea, Bărăgan, la munte și pe spații mici în celelalte regiuni.

BUCUREȘTI: Valorile termice vor fi apropiate de cele normale la această dată. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 17…18 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare ziua, când vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

MARȚI

ÎN ȚARĂ: Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil și mai ales după-amiaza și seara vor fi înnorări temporare, averse și descărcări electrice, local în zonele de munte și izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Moldova, Dobrogea, Bărăgan și izolat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 34 de grade, iar cele minime între 9 grade în depresiuni și 22 de grade pe litoral.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase