VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 23 – 25 august

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 23 - 25 august
Publicat: 22/08/2013, 15:30
Actualizat: 10/01/2020, 14:45

VREMEA se va menține călduroasă în sud și sud-est. În restul teritoriului temperaturile vor fi apropiate de valoarile normale pentru această perioadă. Sunt posibile ploi slabe la mare și la munte. Temperaturile maxime nu vor depăși 34 de grade Celsius, potrivit ANM.

ÎN ȚARĂ (vineri): Vremea se va menține călduroasă însud și sud-est, în timp ce în restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentruultima decadă a lunii august. Vor fi înnorări temporare la munte, în sudul Transilvaniei,Oltenia,zonadeluroasă aMunteniei șia Moldovei, unde pe ariirestrânse vor fiaverse și descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil la senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est, dar trecător și asociat averselor. Temperaturile maxime se vorîncadra între 22…23 de grade în nordul Moldovei și în estul Transilvaniei și 34 de grade în Lunca Dunării, iar cele minimeîn general între 11 și 21 de grade.

ÎN ȚARĂ (sâmbătă): Vremea se va menține călduroasă în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare.Local în zona de munte și pe arii restrânse însudul și centrul țării vor fi averseși descărcări electrice, în timp ce în restul teritoriului astfel de fenomene vor fi posibile izolat. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadraîntre 22 de grade în nordul Moldovei și în estul Transilvaniei și 33 de grade în Lunca Dunării, iar cele minimeîn general între 12 și 20 de grade.

LA BUCUREȘTI: Vremea va fi în continuare călduroasă, cu omaximă termicăde 32…33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slabpână lamoderat.Temperaturaminimă va fi de 17…19 grade.

LA MUNTE (vineri): Cerul va fi temporar noros în zona Carpaților Orientali și Meridionali, unde local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în timp ce în restul zonei montane cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene își vor face apariția doar izolat. Temperatura aerului va marca o ușoară scădere.
LA MUNTE (sâmbătă):Cerul va fi temporar noros și vor fi averse și descărcări electrice local în Carpații Orientali și Meridionali și izolat în restul zonei montane. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului nu va avea variații semnificative față de ziua anterioară.

LA MUNTE (duminică): Vremea va fi ușor instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporare și local se semnala averse posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedentă.

LA MARE (vineri): Vremea va fi predominant frumoasă și caldă.Cerul va fi predominant senin, cu unele înnorări în nordul zonei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 29 și 31 de grade, iar cele minime între 20 și 22 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 24 și 26 de grade.

LA MARE (sâmbătă): Vremea va fi ușor instabila și caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 30 de grade, iar cele minime între 21 și 22 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 24 și 26 de grade.

LA MARE (duminică): Vremea va fi ușor instabilă și în răcire ușoară. Cerul va fi variabil, și pe arii restrânse, vor fi averse slabe însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat . Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 28 de grade, iar cele minime între 20 și 21 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 24 și 26 de grade.

Adrian Popa
Adrian Popa este Editor of the Day la Gandul.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că...
Reacția virală a unei turiste din Marea Britanie când a văzut cât costă o cafea...
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
VIDEO „Vezi că te bat”. Miron Cozma s-a îmbrâncit cu liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, după...
Oana Roman a făcut o gafă colosală şi a fost taxată imediat: 'Se vede clar...
Cum a aflat Monica Tatoiu că are CANCER! „Pierd un litru de sânge la trei...
ANIMAŢIE. "Nu pot să vă spun ce am văzut, băiatul ardea". Trei prieteni, cursă nebună...
Breaking news despre Florin Piersic!
Care este singurul tip de carne complet interzis în România! Ce pățești dacă mănâci așa...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Când intri pe autostradă, dai semnal STÂNGA sau DREAPTA? Ce semnale luminoase sunt impuse de...
Curtea Penală Internaţională solicită mandate de arestare pentru premierul Netanyahu şi Yahya Sinwar - liderul...
O PREDICȚIE extraordinară a lui EINSTEIN, tocmai a fost CONFIRMATĂ
Se schimbă buletinele în România. Când se emit noile cărți de identitate
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai...
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
Ei sunt cei trei tineri care au murit în cumplitul accident din Iași. George și...
BANCUL ZILEI: - Bulă, cocoșul tău de ce nu cântă dimineața? - Pentru că este...
Undă verde pentru Neuralink! Compania lui Elon Musk poate implanta al doilea cip într-un creier...
×