VREMEA. Prognoza meteo pentru weekend-ul 6 – 8 iunie

VREMEA. Prognoza meteo pentru weekend-ul 6 - 8 iunie
Publicat: 05/06/2014, 14:53
Actualizat: 09/01/2020, 02:49

Vineri, vremea se va încălzi în toată țara, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 30 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și la începutul nopții în jumătatea de est a țării și la munte, unde local vor fi averse, însoțite și de descărcări electrice. Vor fi condiții de grindină. Vântul va avea unele intensificări în estul și sud-estul teritoriului, la munte, dar și în timpul ploilor. Minimele termice se vor încadra între 9 și 19 grade.

La munte, vremea se va încălzi față de ziua anterioară, dar se va menține în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și la începutul nopții, când se vor semnala averse și descărcări electrice local în Carpații Orientali, pe areale restrânse în Carpații Meridionali și cu totul izolat în restul zonei montane. Vor fi condiții de grindină. Vântul va prezenta unele intensificări în prima parte a intervalului dar și în timpul ploilor.

La mare, vremea se va încălzi față de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul după-amiezei când vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări trecătoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 28 de grade, iar cele minime între 18 și 19 grade.Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 19 și 21 de grade.

Sâmbătă, vremea va fi caldă pentru această dată, dar și în general instabilă. Instabilitatea atmosferică se va manifesta în a doua parte a zilei și la începutul nopții, prin înnorări și local averse, însoțite de descărcări electrice. Izolat cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină. Excepție vor face regiunile vestice și de sud-est, unde astfel de fenomene pot apărea doar izolat. Vântul va avea unele intensificări în Moldova, Dobrogea, Bărăgan și la munte, dar și în timpul ploilor, când poate lua aspect de vijelie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 32 de grade, iar cele minime între 9 și 20 de grade.

La mare, vremea va fi caldă, în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul după-amiezei dar șansele de ploaie vor fi reduse.Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 28 de grade, iar cele minime între 18 și 20 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 20 și 22 de grade.

La munte, vremea va fi caldă pentru această dată din an, dar în continuare în general instabilă. Mai ales în a doua parte a zilei și în primele ore ale nopții temporar înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice în Carpații Orientali, local în Carpații Meridionali și cu totul izolat în restul zonei montane. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va avea intensificări ziua, dar și în timpul ploilor, când poate avea aspect de vijelie.

Duminică, vremea va continua să se încălzească față de ziua anterioară dar se va menține în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi după-amiaza și seara, când local se vor semnala averse,descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi posibile căderi de grindină.

La mare, vremea va fi în general frumoasă.Cerul va fi variabil ,cu înnorări trecătoare dupa-amiaza dar șansele de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla în general moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 29 de grade, iar cele minime între 19 și 21 de grade.
Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 20 și 22 de grade.

Adrian Popa
Adrian Popa este Editor of the Day la Gandul.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Din ce face bani presupusul iubit al Simonei Halep? Are 57 de ani şi o...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un bărbat dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său
Se iubește cu Simona Halep!? 'Regele mezelurilor' din România rupe tăcerea, după ce s-a detonat...
DUREROS! Semnele cu care a rămas Oana Lis după CANCERUL DE PIELE
Reparaţiile auto, mai scumpe şi cu 20%. La o lucrare de 15.000 de lei, 5.500-6.000...
El este bărbatul ucis cu sânge rece în Crângași! Cei doi ucigași l-au snopit în...
Jennifer Lopez și Ben Affleck în pragul divorțului? Actorul s-ar fi mutat deja din vila...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Volkswagen renunţă la planul de a trece la maşini complet electrice. Gigantul german este surprins...
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
Avertisment pentru toți românii cu BULETIN. Ajungi DATOR cu mii de lei
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
(P) 8 Sfaturi pentru achiziţionarea primului tău apartament
×