VREMEA. Vremea în București. Prognoza meteo pentru 21-23 iunie

VREMEA. Vremea în București. Prognoza meteo pentru 21-23 iunie
Publicat: 21/06/2015, 13:14

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE:21-23 IUNIE 2015. VREMEA ÎN BUCUREȘTI, VREMEA LA MARE, VREMEA LA MUNTE. DUMINICĂ, 21 IUNIE, valorile termice se vor situa sub cele normale pentru această perioadă, vremea devenind răcoroasă în toată țara, dar cu precădere în regiunile estice și sud-estice. Cerul va avea înnorări și, mai ales în cursul zilei, va ploua pe arii extinse în sudul, centrul și sud-estul țării, local în vest și izolat în rest, iar în Oltenia, Muntenia, Transilvania și zona Carpaților Meridionali și Orientali cantitățile de apă vor depăși izolat 15…20 l/mp. Vor fi mai ales averse, însoțite și de descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 grade în depresiuni și 26 de grade în Dobrogea, scriu cei de la b365.ro.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, DUMINICĂ, 21 IUNIE. În București, vremea va deveni răcoroasă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade. Înnorările vor persista, temporar va ploua și vor fi posibile descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE:21-23 IUNIE 2015. VREMEA ÎN BUCUREȘTI, VREMEA LA MARE, VREMEA LA MUNTE. LUNI, 22 IUNIE, deși valorile termice vor marca o creștere față de ziua precedentă în cea mai mare parte a țării, acestea vor fi în continuare sub mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în special după-amiaza, când vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice, local în zonele de deal și de munte și izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 grade în depresiuni și 27 de grade în sudul Olteniei și Câmpia de Vest.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, LUNI, 22 IUNIE. În București, deși valorile termice vor marca o creștere față de ziua precedentă, acestea se vor menține ușor mai coborâte decât cele normale pentru ultima decadă a lunii iunie. Cerul va fi variabil, iar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE:21-23 IUNIE 2015. VREMEA ÎN BUCUREȘTI, VREMEA LA MARE, VREMEA LA MUNTE. MARȚI, 23 IUNIE, vremea va fi în general frumoasă și va continua sã se încălzească. Ziua, cerul va fi variabil și doar izolat, în zonele de munte, se vor semnala ploi slabe, de scurtă durată. Noaptea înnorările se vor accentua în vestul și nord-vestul țării, unde local va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile vestice și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 de grade în depresiuni și pe litoral și 29 de grade în Câmpia de Vest și Lunca Dunării.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, MARȚI, 23 IUNIE. În Capitală, vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Miercuri, în vestul, centrul și nordul țării, vor fi ploi, izolat descărcări electrice, iar valorile termice vor marca o scădere față de ziua precedentă. În restul teritoriului vremea se va încălzi și va fi în general frumoasă. Temperaturile maxime vor avea valori de la 18…19 grade, izolat, în nordul și centrul țării, până la 30…31 de grade în est și sud. Apoi, averse și descărcări electrice, vor fi mai ales în zona de munte, dar pe arii restrânse și temperatura va marca o scădere în toate regiunile, până la valori apropiate de cele normale în această perioadă a anului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a...
Ai văzut-o? Copilă de doi ani dispărută în Serbia, căutată pe teritoriul României. Autoritățile fac...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
LEGEA pe care o așteptau extrem de mulți ROMÂNI. S-a decis azi, 28 martie: Așa...
Harry, gata să se împace cu William. E dispus să facă orice
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
”Ne înclinăm în fața domnișoarei doctor și ne luăm rămas bun” Durere fără margini la...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Cum să avem grijă de plămânii noștri?