8 știri de la ora 8. OMS trage un semnal de alarmă: Numărul tinerilor europeni infectați cu noul coronavirus a crescut. Care este explicația specialiștilor

8 știri de la ora 8. OMS trage un semnal de alarmă: Numărul tinerilor europeni infectați cu noul coronavirus a crescut. Care este explicația specialiștilor
Motivul pentru care tot mai mulți tineri cu COVID-19 ajung la ATI. Unii mor în câteva ore de la internare, FOTO: Pixabay
Publicat: 30/07/2020, 08:02
Actualizat: 06/04/2021, 18:09

Organizația Mondială a Sănătății atrage atenția asupra faptului că, potrivit rapoartelor, tot mai mulți tineri cu vârste cuprinse între 20 și 39 de ani ajung să fie testați pozitiv pentru coronavirus. Specialiștii spun că acest lucru se întâmplă întrucât tinerii păstrează mai puțin distanța fizică și au mai multe întâlniri.

Care este una dintre cele mai mari îngrijorări ale autorităților în contextul epidemiologic? Secretar de Stat: „Nu suntem într-o dinamică favorabilă”

Secretarul de Stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu atrage atenția asupra celei mai mari îngrijorări a autorităților în contextul epidemiologic și anume creșterea numărului de pacienți bolnavi de Covid-19, internați la secția de terapie intensivă.

Guvernul a renunțat la măsurile suplimentare pentru plaje, care le permiteau numai soților o distanță mai mică de doi metri. Arafat: Există regulamente suficiente care să fie aplicate

Restricțiile regăsite în decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență care vizau plajele au fost eliminate din hotărâre, a anunțat, miercuri seara, secretarul de stat pentru situații de urgență, Raed Arafat.

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu și psihologul Cristian Andrei se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de joi, 30 iulie, de la ora 11.30

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu și psihologul Cristian Andrei se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de joi, 30 iulie, de la ora 11.30.

Un ministru european a murit din cauza Covid-19. Un alt coleg infectat s-a vindecat și a fost externat

Un ministru din Guvernul Bosniei a murit, miercuri, în urma infectării cu noul coronavirus. Este vorba despre Salko Bukvarevic, în vârstă de 53 de ani, care ocupa funcția de ministru din partea entității musulmano-croate din Bosnia, una dintre cele două regiuni administrative ale țării.

Florin Cîțu anunță majorarea pensiilor cu 10%, de la 1 septembrie. „Premierul ar putea decide un procent mai mare, dar nu poate fi 40%”

Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a declarat miercuri seară, la Digi 24, că se discută și de o eșalonare a majorării pensiilor, la fel ca în cazul alocării alocațiilor pentru copii.

Consiliul Superior al Magistraturii ”arbitrează” scandalul de la lotul olimpic de judo! Ce acuzații i se aduc judecătoarei care a stabilit daune morale de 100 mii € (DOCUMENT EXCLUSIV)

Procesul dintre Federația Română de Judo (FRJ) și antrenorul Adrian Croitoru, care a câștigat în instanță daune de 100.000 € după ce a fost îndepărtat de la lotul olimpic masculin, este o ”bombă cu ceas” în Justiție. GÂNDUL.RO a intrat în posesia plângerii pe care oficialii FRJ au formulat-o la Consiliul Superior al Magistraturii împotriva judecătoarei care i-a dat câștig de cauză lui Croitoru.

Grav accident auto pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală, miercuri seară, soldat cu un mort și doi răniți

Un grav accident auto a avut loc, miercuri seară, pe bulevardul Iuliu Maniu din sectorul 6. Șoferul unui autoturism Dacia Logan a lovit un pieton, care – potrivit martorilor – ar fi traversat pe culoarea roșie a semaforului, apoi mașina a ricoșat pe trotuar, unde a rănit două persoane.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...