O tânără abandonată la 4 luni și-a găsit mama cu ajutorul Facebook-ului. „Mă simt singură și a nimănui. Mama mă așteaptă să o găsesc”

O tânără abandonată la 4 luni și-a găsit mama cu ajutorul Facebook-ului. „Mă simt singură și a nimănui. Mama mă așteaptă să o găsesc”
Sursa: Facebook
Publicat: 14/06/2022, 16:11

O tânără de 33 ani, care a fost abandonată de mamă la patru luni, a reușit să afle detalii despre cea care i-a dat viață cu ajutorul unei pagini de Facebook. După ce a scris că își caută mama și a dat câteva informații personale, i-a aflat unde se află acum cea care adus-o pe lume. 

Ea spune că viața a fost dură cu ea. După ce a fost abandonată la patru luni, când a împlinit 8 ani mama ei adoptivă a murit. Recent, a încetat din viață și tatăl adoptiv. „Acum nu numai că mă simt singură și a nimănui, dar oriunde aș fi și orice vârstă aș avea simt tot mai mult în sufletul meu că mama mă așteaptă să o găsesc”, a scris ea.

„Numele meu la naștere a fost Balaban Mădălina și m-am născut la data de 4 februarie 1989 in Constanța. Sunt aici în căutarea mamei mele biologice despre care știu că la nașterea mea se numea Balaban Ileana, (numele de fată) și că acum ar avea in jur de 50 de ani si mai știu că mi-a dat naștere la o vârstă foarte mică, cred că avea în jur de 16, 17 ani.

La numai patru luni am fost adoptată în Constanța. Din păcate, la numai 8 anișori destinul a fost din nou crunt cu mine deoarece am rămas și fără mama adoptivă. Am fost crescută numai de tatăl adoptiv, care nici el acum nu se mai află printre noi.

Îmi amintesc că într-o zi tatăl adoptiv îmi povestea despre mama biologică, că era foarte tânără când mi-a dat naștere și că era din Ploiești sau Pitești și că ar fi venit intenționat la Constanța pentru nașterea mea. Sincer nu știu ce să cred, posibil ca mama mea să fie tot din Constanța. Așa simt eu, dar tata niciodată nu mi-a spus nimic concret, poate că mi-a spus așa de teamă să nu o găsesc.

Acum nu numai că mă simt singură și a nimănui, dar oriunde aș fi și orice vârstă aș avea simt tot mai mult în sufletul meu că mama mă așteaptă să o găsesc iar eu la rândul meu sper să o pot îmbrățișa și să-i povestesc totul despre viața mea”, a scris, pe 5 iunie, Mădălina, pe o pagina de Facebook, care are scopul de a ajuta întâlnirea copiilor abandonați cu familiile lor biologice.

„Acum ar fi la muncă în Italia”

„Indiferent de vârstă și împrejurări, aștept cu nerăbdare acea zi, dintotdeauna emoțiile pun stăpânire pe noi atunci când după o viață de om reușești să o găsești pe mama care ți-a dat viață.

De aceea am nevoie de voi oameni cu suflet bun, să distribuiți anunțul meu deoarece simt că o să ajungă și la mama mea”, a continuat tânăra.

Ulterior, Mădălina a primit mai multe informații de la utilizatorii platformei și a aflat mai multe detalii despre mama ei.

„Mama biologică acum poartă numele după soț Ștefan, locuiește în satul Cobadin și acum ar fi la muncă în Italia”, a transmis tânăra.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematură
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat și-au spus ADIO după 3 ani de relație. Motivul care...
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander...
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu...
Mihai Albu, vești devastatoare de la medici. CANCERUL a avansat! Declarații sfâșietoare
Aurora Boreală a făcut spectacol, azi noapte, pe cerul României. Cum explică oamenii de ştiinţă...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Ce fotografie a postat Florin Piersic Jr. la scurt timp după ce tatăl lui a...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
TRUCUL pentru cea mai BUUUNĂ bere! E simplu și rapid
Decizie pentru toți cei care au BULETIN DE IDENTITATE. Schimbarea anunțată astăzi, 11 MAI
Schimbări spectaculoase ale vremii. Veștile nu sunt deloc bune
Creatură cu cap de lup care merge în două picioare, surprinsă lângă o grădină zoologică....
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează...
Ce i-a spus tatăl Danei Rogoz înainte să moară. Vedeta nu poate uita acele cuvinte:”...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Harrison Ford, de la dulgher la star de cinema. Meseriașul de la Hollywood