EXCLUSIV | Greșeala care i-a înfundat și mai mult pe Andrew și Tristan Tate. Cum au căzut milionarii britanici în plasa procurorilor DIICOT

EXCLUSIV | Greșeala care i-a înfundat și mai mult pe Andrew și Tristan Tate. Cum au căzut milionarii britanici în plasa procurorilor DIICOT
Publicat: 05/03/2023, 08:00

Aflați în Arestul Central al Poliției Capitalei, Andrew și Tristan Tate au făcut o greșeală care i-a ajutat pe anchetatori să afle cum intenționau să îngreuneze cercetările și să compromită imaginea procurorilor. Cei doi milionari britanici acuzați de trafic de persoane nu au luat în calcul faptul că discuțiile telefonice ar putea fi interceptate, în ciuda măsurilor de precauție.

În urma descinderii procurorilor DIICOT, de la sfârșitul anului trecut, și plasarea lor în arest preventiv, milionarii Andrew și Tristan Tate au căutat soluții pentru a convinge instanța să îi lase liberi.

După ce și-au adus avocați din străinătate și au încercat să transmită bilețele jurnaliștilor care îi așteptau în fața sediul DIICOT, în care scriseseră că sunt nevinovați, aceștia au încercat o nouă strategie.

Pentru că, de la telefonul din închisoare, au dreptul să sune un număr limitat de persoane, frații Tate au apelat la persoanele aflate pe lista aprobată de conducerea Arestului Central, iar acestea, la rândul lor, i-au pus în legătură, prin teleconferință, cu alți apropiați.

Convorbirile din arest ale fraților Tate erau monitorizate

Fără să realizeze că procurorii DIICOT pot supraveghea aceste dialoguri, Andrew Tate a luat legătura, în acest fel, cu o femeie de încredere, care trebuia să-i contacteze, conform indicațiilor britanicului, pe liderul AUR George Simion și pe senatoarea Diana Șoșoacă, pentru a le transmite că, dacă le vor lua apărarea în spațiul public și vor fi lăsați să iasă, vor fi răsplătiți.

”Andrew Tate: „Așa că dă-le stimulentul ăsta, pentru că este adevărat. Planul lui Andrew Ford (avocatul britanic al fraților Tate – n.r.) este doar chestia de pe rețelele de socializare, este în regulă, dar avem nevoie de ea și avem nevoie de ea acum. Nu ar trebui să dureze atât de mult”.
Ana Maria T.: „Da”.

Andrew Tate: „De asemenea, Ana, este un tip numit George Simion, este un protestatar sau ceva, este pe Facebook și postează mereu despre diverse chestii”.
Ana Maria T.: „A! Da, da, da, știu”.

Andrew Tate: „Vorbește cu el și cu oricine altcineva ca el, cărui nu îi place corupția în România și să înțeleagă că dacă ne va ajuta, va fi răsplătit. Înțelegi?”
Ana Maria T.: „Da, da”.

Andrew Tate: „Vorbește cu el și spune-i că acest caz este un rahat, sunt americani, fac România să arate prost, DIICOT este corupt”.
Ana Maria T.: „De asemenea, Șoșoacă, și ea este avocată, lupta de asemenea împotriva COVID, îți amintești acum de ea”.

Andrew Tate: „Da, amândoi”.
Ana Maria T.: „OK”.

Andrew Tate: „Pune-i și spune-le că DIICOT este corupt și asta este foarte rău pentru România, este foarte rău pentru imagine, băieții aceștia sunt nevinovați, priviți aici, sunt victimele, să spună că nu sunt victime. Dacă țineți partea băieților, când băieții vor ieși, se vor asigura că veți fi răsplătiți pentru că ați spus adevărul”, potrivit unei părți din transcrierea interceptării discuțiilor depuse la dosar de procurorii DIICOT.

Andrew și Tristan Tate, alături de Luana Radu și Georgiana Naghel, au fost reținuți în 29 decembrie 2022 și arestați preventiv o zi mai târziu, la solicitarea procurorilor DIICOT, care îi acuză că, în cursul anului 2021, „ar fi constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane”.

„Victimele au fost ulterior transportate și adăpostite în imobile din județul Ilfov unde, prin exercitarea de acte de violență fizică și constrângere psihică (prin intimidare, supraveghere constantă, controlul și invocarea de pretinse datorii), au fost exploatate sexual de membrii grupului prin obligarea la manifestări pornografice în vederea producerii și difuzării prin intermediul unor platforme de socializare de material având un astfel de caracter și prin supunerea la executarea unei munci, în mod forțat, în scopul obținerii de beneficii financiare importante constând în sumele de bani obținute ca urmare a accesării materialelor de către utilizatori”, potrivit DIICOT.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Andrew Tate a aflat înainte de a fi arestat că are o boală gravă. Ce DIAGNOSTIC i-au pus medicii și cum a vrut să convingă instanța să-l lase să plece în Dubai

EXCLUSIV | Andrew și Tristan Tate au cerut Playstation și hairstylist în arest. Cum au reacționat polițiștii

Dezvăluiri șocante din ANCHETA fraților Tate. Fosta polițistă Luana Radu a accesat baza de date a MAI, ca să afle date din anchetă. ”Era imposibil fără sprijinul altor persoane” 

EXCLUSIV | Judecătorii Curții de Apel București au demontat toată apărarea fraților Tate. Cum au încercat milionarii britanici să scape din arest

EXCLUSIV | Declarații uluitoare date de Andrew Tate în fața procurorilor DIICOT. „Practic, eu sunt persoana traficată în acest caz”

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului