EXCLUSIV | Andrew și Tristan Tate au cerut Playstation și hairstylist în arest. Cum au reacționat polițiștii

EXCLUSIV | Andrew și Tristan Tate au cerut Playstation și hairstylist în arest. Cum au reacționat polițiștii
Frații Tate sunt
Publicat: 28/02/2023, 07:00

Frații Andrew și Tristan Tate au solicitat conducerii Centrului de Reținere și Arest Preventiv al Poliției Capitalei (CRAP) să le aducă, în cameră, o consolă de jocuri. În același timp, milionarii britanici au cerut și un hairstylist, în condițiile în care ar fi spus că nu pot folosi obiectele de igienă personală permise în arest.

Andrew și Tristan Tate sunt în Centrul de Arest din 29 decembrie 2022, după ce procurorii DIICOT au descins în vila lor din Pipera și la studioul de videochat deschis în apropiere. Surse din Poliție au dezvăluit, pentru Gândul, că la scurt timp după încarcerare, milionarii britanici ar fi reușit să-și facă viața mai ușoară. În acest sens, seara, la schimbarea de tură, primeau shaorma sau friptură gătită la restaurante de lux din nordul Capitalei.

În plus, pentru că autoritățile păreau înțelegătoare cu ei, aceștia ar fi solicitat să li se achiziționeze o consolă de jocuri Playstation, ca să se poată juca pe televizor, mai ales că stau în aceeași celulă.

La data de 2 februarie, înainte să intre în sediul DIICOT, unde trebuia să participe, alături de fratele său, la percheziția informatică, Tristan Tate a dat jurnaliștilor două bilete scrise de mână.

„Proba DIICOT împotriva noastră este că prietenele noastre Beatrice și Iasmina au făcut filmulețe pe TikTok, în anul 2021. De aceea sunt în închisoare. Întrebați DIICOT de probe. Întrebați judecătorii cine îi influențează. Spuneți lumii ce se întâmplă”, a scris Tristan pe unul dintre cele două bilețele.

După acest incident, regimul de detenție al britanicilor s-a schimbat radical, iar aceștia au început să primească un tratament specific pentru arestații considerați periculoși. Ca urmare, nu au mai reușit să facă rost de friptură preparată în restaurante de lux și nici alte avantaje.

În plus, nici solicitarea pentru Playstation nu fusese, încă, aprobată. Sursele citate au afirmat că, atunci când Andrew Tate ar fi întrebat unde este consola lui, i s-ar fi comunicat faptul că, în arest, „deținuții nu se joacă, se roagă”.

Frații Tate își cumpără fructe și dulciuri

Totuși, frații Tate nu s-au dat bătuți și ar fi revenit cu o nouă cerere. De această dată s-ar fi plâns de faptul că nu pot folosi aparatele pentru bărbierit de unică folosință, permise în detenție și au cerut să li se permită să aducă un hairstylist din afara unității de arest. Și această cerere a fost respinsă.

Aceștia beneficiază, totuși, de cumpărăturile făcute, potrivit legii, de reprezentanții Arestului Central, care fac piața pentru deținuții care au bani în conturile deschise, pe numele lor, la Centrul de Reținere și Arest Preventiv. Conform surselor citate, frații Tate își cumpără, în general, fructe și dulciuri, dar și obiecte de igienă personală, cum ar fi hârtie igienică și săpun.

Andrew și Tristan Tate au fost reținuți în 29 decembrie 2022 și arestați preventiv o zi mai târziu, la solicitarea procurorilor DIICOT, care îi acuză că, în cursul anului 2021, „ar fi  constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane”.

„Victimele au fost ulterior transportate și adăpostite în imobile din județul Ilfov unde, prin exercitarea de acte de violență fizică și constrângere psihică (prin intimidare, supraveghere constantă, controlul și invocarea de pretinse datorii), au fost exploatate sexual de membrii grupului prin obligarea la manifestări pornografice în vederea producerii și difuzării prin intermediul unor platforme de socializare de material având un astfel de caracter și prin supunerea la executarea unei munci, în mod forțat, în scopul obținerii de beneficii financiare importante constând în sumele de bani obținute ca urmare a accesării materialelor de către utilizatori”, potrivit DIICOT.


CITEȘTE ȘI:

Frații Tate, încadrați la „deținuți periculoși” după manevra „Bilețelul”. Au fost aduși la DIICOT încătușați cu mâinile la spate – FOTO&VIDEO

EXCLUSIV VIDEO | Medicul psihiatru Gabriel Diaconu analizează comportamentul fraților Tate: “Avem câțiva stăpâni de harem infracționali care au speriat mult mai mult Vestul decât au speriat ei Estul. Nu sunt cei mai feroce, oameni ca ei circulă în libertate”

EXCLUSIV | Judecătorii Curții de Apel București au demontat toată apărarea fraților Tate. Cum au încercat milionarii britanici să scape din arest

EXCLUSIV | Declarații uluitoare date de Andrew Tate în fața procurorilor DIICOT. „Practic, eu sunt persoana traficată în acest caz”

EXCLUSIV | Frații Andrew și Tristan Tate, acuzații grave în fața judecătorilor de la CAB: „Suntem ținuți în arest ca să cedăm psihic”

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Explozie la rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Care este cauza incendiului
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Motivul inedit pentru care Volkswagen modifică logo-ul bine-cunosut - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Decizia aşteptată de toată România. Se va întâmpla în 2024. Ciolacu: Vă asigur
Omenirea, speriată cu strategii pentru o nouă pandemie. Ce s-a întâmplat la Geneva
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Tatăl lui Mirel Dragomir, despre crima sângeroasă comisă de fiul său: "Nu pot să-l privesc...
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii de știință au descoperit efectul ciudat al sarcinii asupra vârstei biologice