EXCLUSIV | Cum erau amenințate de către frații Tate fetele exploatate la studioul de videochat din Tunari. „Este ultimul avertisment”

EXCLUSIV | Cum erau amenințate de către frații Tate fetele exploatate la studioul de videochat din Tunari. „Este ultimul avertisment”
Publicat: 07/01/2023, 08:00
Actualizat: 14/01/2023, 17:26

Stenogramele unor discuții pe care frații Andrew și Tristan Tate le-au avut cu unele dintre fetele pe care le-ar fi exploatat sexual la studioul de videochat arată cum își amenințau victimele cei doi britanici. Aceștia nu le lăsau să iasă din curtea stabilimentului din Tunari decât însoțite de angajatele lor de încredere, între care și fosta polițistă de la Secția 7 din București. 

Ajunși în România, undeva în cursul anului 2016, Andrew și Tristan Tate au început repede să lucreze la imaginea lor publică și să se facă remarcați în cluburile de lux, frecventate de femei care s-ar putea preta la munca într-un studio de videochat.

Andrew și Tristan Tate nu au vorbit despre natura afacerii care le aduce milioane de euro și au lansat în spațiul public o poveste legată de un hotel moștenit în Thailanda. Afacerile fraților Tate au ieșit însă la iveală în primăvara anului trecut, după ce o tânără din America, ademenită în România prin metoda ”loverboy”, a alertat autoritățile, prin Ambasada SUA la București, și anchetatorii au făcut percheziții.

De atunci, ocupația fraților Tate nu a mai fost un secret, iar aceștia au început să vorbească deschis despre succesul afacerii lor, mai ales că afișau un lux ieșit din comun.

Angajatele, păzite de Andrew Tate și oamenii săi de încredere

În acest context, la dosarul în care procurorii DIICOT îi acuză de trafic de persoane și viol există stenograma unei discuții în care Andrew Tate se lăuda în fața unei tinere că el este stăpânul absolut al afacerii:

„Tânără: Am auzit că tu ești cel care conduce afacerea cu fetele Onlyfans și TikTok.
Andrew Tate: Tristan și Georgiana (n.r. Georgiana Naghel, una dintre cele două românce arestate, alături de frații Tate, în dosarul de trafic de persoane) sunt, dar eu îi conduc pe ei”.

Poziția lui Andrew Tate este întărită și de stenograma unui dialog inițiat de Luana Alexandra Radu, fosta polițistă de la Secția 7 din București, arestată și ea pentru trafic de persoane:

”Radu Luana: Banii pe ieri, 3 dolari
Radu Luana: Dă ceva că mă iau spumele
Radu Luana: Că la sfârșitul lunii o să îl certe Andrew pe Tristan Tate, Tristan Tate pe mine și eu pe tine”.

În ceea ce privește acuzațiile procurorilor legate de faptul că unele fete erau sechestrate, există stenograma unei discuții purtate între Andrew Tate și una dintre tinerele puse să facă videochat, care dorea să iasă sigură din clădirea din Tunari unde funcționa studioul:

”Andrew Tate: Nu pleci nicăieri fără una dintre cele trei (n.r. angajate de încredere).

Tânără: De ce ești așa rece cu mine?

Andrew Tate: Nu ieși singură fără să îmi spui.

Andrew Tate: Mall, supermarket, nicăieri de acum înainte.

Tânără: Ți-am spus că vreau să merg singură

Andrew Tate: Este ultimul avertisment!”.

Andrew și Tristan Tate sunt în arest din 29 decembrie, după perchezițiile făcute de procurorii DIICOT la vila lor din Pipera și la studioul de videochat. Alături de ei au fost arestate Georgiana Naghel și Luana Alexandra Radu.

Acuzațiile sunt de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, iar procurorii au adus suficiente motive în instanță pentru ca judecătorii Tribunalului București să decidă arestarea fraților Tate și a celor două românce pentru 30 de zile.

Andrew și Tristan Tate, precum și cele două românce așteaptă acum decizia Curții de Apel București, unde avocatul lor a contestat arestarea preventivă.

Gândul a publicat primele imagini, în exclusivitate, după arestarea fraților Andrew și Tate, precum și a celor două românce, toți fiind duși încătușați cu duba poliției în Arestul Central.

Aceștia sunt acuzați că, în 2021, „au constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane”.

„Acestea au fost ulterior transportate și adăpostite în imobile din județul Ilfov unde, prin exercitarea de acte de violență fizică și constrângere psihică (prin intimidare, supraveghere constantă, controlul și invocarea de pretinse datorii), au fost exploatate sexual de membrii grupului prin obligarea la manifestări pornografice în vederea producerii și difuzării prin intermediul unor platforme de socializare de material având un astfel de caracter și prin supunerea la executarea unei munci, în mod forțat, în scopul obținerii de beneficii financiare importante constând în sumele de bani obținute ca urmare a accesării materialelor de către utilizatori”, potrivit DIICOT.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV VIDEO | Psihologul criminalist Tudorel Butoi face radiografia cazului racolării ”loverboy” în varianta fraților Tate: ”Au crezut că vin în «paradisul» brandiștilor tatuați, dar au ajuns să hrănească hedonismul sexual, cu un singur scop: banul. Din arest preventiv nu mai ai ce să faci cu banul!”

EXCLUSIV | Noi informații din dosarul fraților Tate. Ademenite prin ”promisiuni sentimentale”, victimele erau prinse în schemă, iar câștigurile din videochat erau împărțite cu cei doi frați: ”I s-a părut ciudat, dar era deja în România și nu mai avea ce face”

Noi mărturii ale victimelor lui Andrew Tate: „Ne trezeam cu ochii roșii din cauză că ne strangula atât de tare, încât ni se spărgeau vasele de sânge”

EXCLUSIV | De ce au ales frații Tate să facă trafic de persoane în România. Luptătorii Andrew și Tristan Tate au analizat obiceiurile celor mai periculoși interlopi din țara noastră

EXCLUSIV | Victimele lui Andrew și Tristan Tate încep să facă plângeri la DIICOT și cer daune. Una dintre acuzații este de la tânăra care spune că a fost violată de unul dintre frații Tate

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce s-a întâmplat cu relația dintre Nikki Exotika, femeia trans din America, și Igor din...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Când cresc salariile în România! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Antarctica este împânzită cu vulcani, dar ar putea oare să erupă?