Detalii uluitoare din dosarul în care Florin Salam este acuzat de înșelăciune. Ar fi păgubit și mai mulți lideri importanți ai lumii interlope

Detalii uluitoare din dosarul în care Florin Salam este acuzat de înșelăciune. Ar fi păgubit și mai mulți lideri importanți ai lumii interlope
Florin salam este cercetat în mai multe dosare penale
Publicat: 09/02/2024, 07:00

Ridicat de acasă cu mandat de aducere pentru a fi interogat într-un dosar de înșelăciune, Florin Salam nu ar fi negat acuzațiile aduse pe numele lui însă ar fi oferit unele explicații prin care a încercat să se justifice. Acesta este cercetat și în alte dosare, iar printre victime se numără și lideri interlopi cunoscuți.

Interpretul de muzică lăutărească Florin Stoian, cunoscut publicului sub numele de Salam, a fost ridicat de acasă, joi dimineața, după ce anchetatorii Poliției Municipiului Târgoviște au emis pe numele lui un mandat de aducere pentru a-l putea audia într-un dosar în care este cercetat pentru înșelăciune.

Potrivit autorităților, artistul ar fi luat 5.500 de euro de la o familie din județul Dâmbovița, cu titlul de avans pentru a participa la un eveniment festiv în cadrul căruia ar fi trebuit să cânte o oră și jumătate. Nu numai că nu s-a prezentat, dar Salam nici nu le-a mai răspuns acestora la telefon, astfel că păgubiții s-au adresat Poliției.

Cazul Scumpu

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Gândul, că manelistul nu ar fi negat faptul că a luat cei 5.500 de euro, dar a spus că nu înțelege de ce reclamantul nu și-a primit banii înapoi. Acesta a recunoscut că nu a onorat evenimentul pentru care fusese plătit, dar a spus că a lipsit motivat, deoarece poate dovedi faptul că în perioada respectivă ar fi avut probleme de sănătate.

În plus, Salam a menționat că va restitui integral banii încasați și speră că în felul acesta victima își va retrage reclamația. Totodată, spun polițiștii, manelistul este cercetat într-un dosar similar și de polițiștii ilfoveni de la Popești Leordeni, după ce, prin același mod de operare, artistul ar fi înșelat liderii unui cunoscut clan cunoscut sub numele de Scumpu, cu aproximativ 18.000 de euro.

În acest caz, Florin Stoian nu ar fi fost încă audiat, cu toate că s-ar fi făcut numeroase demersuri în acest sens. Totuși, cele două dosare ar putea fi conexate, iar manelistul ar putea fi condamnat la 3 ani de închisoare.

L-ar fi înșelat și pe Bercea Mondial

Surse judiciare au dezvăluit că, în contextul verificărilor, s-ar fi stabilit că, deși nu există și alte plângeri pentru fapte similare, interpretul de muzică de petrecere ar fi procedat în același fel și cu alte persoane. Din această cauză, cunoscutul cântăreț ar fi ”plin de datorii”, așa cum afirmă sursele noastre.

Una dintre victime ar fi un om de afaceri din Satu Mare, care ar fi achitat 20.000 de euro, iar un impresar din Călărași ar fi rămas dator cu aproximativ 100.000 de euro de pe urma evenimentelor neonorate de cunoscutul artist.

O altă victimă ar fi cunoscutul lider interlop Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. Acesta nu ar fi vrut să se adreseze Poliției și ar fi mers, însoțit de mai mulți membri familiei sale, la ușa lui Florin Salam, însă nu ar fi reușit niciodată să-l contacteze.

Totodată, manelistul nu s-a prezentat nici la evenimente organizate de lideri interlopi foarte cunoscuți, așa cum sunt Nuțu Cămătaru și Mircea Nebunu, însă de la aceștia nu ar fi luat bani în avans.

CITIȚI ȘI:

EXCLUSIV | Afacerist român, înjunghiat în piept, în Germania, la ultimul concert al lui Florin Salam. Cuțitarul este un temut interlop din București

EXCLUSIV | Patru mascați de la Poliția Capitalei, cercetați disciplinar după ce s-au angajat ca bodyguarzi la nunta lui Florin Salam. Luptătorii SAS au fost prinși de serviciile secrete

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Capcana legată de BANII DE PENSIE. Abia acum s-a aflat ce se poate întâmpla
Este cea mai bizară insulă din lume. Puțini oameni au curaj să se apropie de...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?