13 străzi din Sectorul 1 vor fi modernizate. Liberalii, avertisment direct transmis edilului Clotilde Armand

13 străzi din Sectorul 1 vor fi modernizate. Liberalii, avertisment direct transmis edilului Clotilde Armand
13 străzi din Sectorul 1 vor fi modernizate / Sursa FOTO: Gandul
Publicat: 01/02/2023, 19:09

Consiliul Local al Sectorului 1 a aprobat, în ședința de marți, ca 13 drumuri să intre într-un proces de modernizare. Liberalii au votat pentru, arătând că infrastructura sectorului trebuie dezvoltată cât mai urgent.

Mai mult, într-un comunicat de presă, PNL Sector 1 insistă că aceste 13 artere vor fi modernizate „după mai bine de trei ani de tergiversări marca Armand”.

PNL Sector 1: „Locuitorii au ajuns cu nervii la pământ”

În sedința Consiliului Local Sector 1 din data de 31.01.2023, PNL Sector 1 a votat pentru modernizarea a 13 străzi din sector. Acestea se află într-o stare deplorabilă, iar locuitorii au ajuns cu nervii la pământ din cauza tergiversărilor administrației Clotilde Armand, în ciuda numeroaselor demersuri făcute de aceștia pe lângă Direcția de Investiții, subordonată direct primarului”, susțin liberalii.

Străzile care vor intra în procesul de modernizare sunt: Bujorului, Nuferilor, Nicolae Șuțu, Cretei, Berca, Biborțeni, Zăpada Mieilor, Cărbunarilor, Heliului, Simeria, Trifești, Văliug și Zeletin.

Totuși, potrivit PNL Sector 1, „aceste străzi reprezintă doar 1% din străzile care ar avea nevoie de reabilitare sau modernizare. Așadar, la doi ani și jumătate de mandat, Clotilde Armand abia își propune sa modernizeze 1% din străzi!

„Dacă și pentru restul străzilor din Sector care sunt în stare avansată de degradare, unele fiind efectiv de pământ, primarului îi va lua tot ani de zile până pregătește documentațiile tehnice spre aprobare în Consiliul Local, va trece mult timp până când locuitorii, plătitori de taxe, vor simți că locuiesc în Sectorul 1 al Capitalei României” – PNL Sector 1

În încheierea comunicatului, PNL Sector 1 îi cere primarului Clotilde Armand ca, „prin bugetul care va fi supus votului Consiliului Local, sumele necesare modernizării străzilor amintite mai sus să fie corect bugetate și alocate, astfel încât acest proiect să nu rămână la nivelul de hârtii, ca multe altele din mandatul său!”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase