8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Când ar putea începe vaccinarea anti-COVID a copiilor din grupa de vârstă 12-15 ani / Gheorghiță: Avem perspectiva obținerii autorizației pentru Pfizer

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Când ar putea începe vaccinarea anti-COVID a copiilor din grupa de vârstă 12-15 ani / Gheorghiță: Avem perspectiva obținerii autorizației pentru Pfizer
Pfizer cumpără Trillium Therapeutics, o companie ce dezvoltă tratamente pentru cancer / Foto: Pixabay.com
Publicat: 22/04/2021, 08:02
Actualizat: 22/04/2021, 09:49

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, spune că din toamna acestui an ar urma să înceapă vaccinarea contra COVID a copiilor din grupa de vârstă 12-15 ani, cu serul Pfizer.

Valeriu Gheorghiță: Din toamna acestui an, am putea să începem vaccinarea anti-COVID cu Pfizer la grupa de vârstă 12-15 ani

„Avem perspectiva obținerii și acordării autorizației de utilizare a vaccinurilor, în mod deosebit vaccinul Comirnaty, de la compania Pfizer, pentru grupa de vârstă 12-15”, a spus Gheorghiță.

Mesajul unui român care nu credea în COVID, după ce a fost salvat de medici (VIDEO)

Un român care nu credea în COVID mărturisește că le datorează viața medicilor care l-au salvat în ultima clipă, după ce s-a infectat cu virusul teribil.

Bogdan Aurescu, despre ridicarea vizelor SUA pentru români: Urmărim lansarea unei campanii de informare pentru reducerea ratei de refuz

Ministrul român de Externe, Bogdan Aurescu, a discutat la telefon cu secretarul de stat american, Antony Blinken, despre motivele pentru care românilor li se refuză viza de intrare în SUA. Astfel, va fi lansată o campanie de informare publică, referitor la aceste motive, care să ducă, în cele din urmă, la ridicarea vizelor pentru SUA.

Dan Barna, întrebat dacă Vlad Voiculescu va fi consilier al ministrului Sănătăţii: Asta va decide actualul ministru

Vicepremierul Dan Barna a precizat că noul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, va decide dacă Vlad Voiculescu va ocupa o funcție în minister, așa cum s-a vehiculat după revocarea acestuia.

Medicul Adrian Marinescu: Cazul Arșinel, dovada că dacă mă vaccinez și apoi mă infectez, nu voi face o formă severă

Medicul infecționist Adrian Marinescu a declarat că în cazul actorului Alexandru Arșinel faptul că s-a vaccinat l-a ajutat să nu facă o formă severă a bolii COVID. Arșinel a fost imunizat în urmă cu două luni, iar recent s-a infectat cu noul coronavirus.

Doze Pfizer contrafăcute, descoperite în Mexic și Polonia. Unele flacoane erau ținute în lăzi frigorifice de voiaj și aproape 80 de persoane au fost deja vaccinate cu serul fals

Compania Pfizer susține că a identificat, în Mexic și Polonia, primele cazuri confirmate de versiuni contrafăcute ale vaccinului său Covid-19 pe care l-a dezvoltat împreună cu BioNTech. Astfel, infractorii profită de naivitatea oamenilor și încearcă să exploateze campania mondială de imunizare împotriva noului coronavirus.

Antena 3: Tatăl lui Vlad Voiculescu, grațiat după ce a provocat un accident mortal în anul 1999

Mihai Gâdea a prezentat în exclusivitate, miercuri seară, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, o anchetă jurnalistică despre tatăl fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. Vasile Voiculescu Iulian a fost judecat în anul 2000 pentru ucidere din culpă, după ce a provocat un accident în care o tânără și-a pierdut viața, iar totul s-a încheiat cu grațierea sa.

Ministrul Energiei: „Sunt îngrijorat. În zona exploatărilor subterane există semnale că se fac angajări fictive”

Ministerul Energiei anchetează unele informaţii primite din interiorul companiilor miniere, potrivit cărora ar fi existat angajări fictive şi foloase necuvenite în cadrul acestor societăţi.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase