Mesajul unui român care nu credea în COVID, după ce a fost salvat de medici (VIDEO)

Mesajul unui român care nu credea în COVID, după ce a fost salvat de medici (VIDEO)
Mesajul unui pacient care nu credea în COVID, după ce a fost salvat de medici (VIDEO) / Foto: Facebook
Publicat: 22/04/2021, 07:46
Actualizat: 22/04/2021, 07:47

Un român care nu credea în COVID mărturisește că le datorează viața medicilor care l-au salvat în ultima clipă, după ce s-a infectat cu virusul teribil.

Pacientul s-a vindecat după ce a ajuns în stare gravă la ATI, la un spital din Alba și a avut nevoie de oxigen, scrie realitatea.net.

Cu masca pe față, bărbatul îi avertizează pe sceptici despre pericolul COVID și recunoaște că a greșit când nu a crezut în existența lui.

„Vreau să fac acest live pentru cei care nu cred în COVID. Așa am fost și eu 00.10 masca 00.14 Să știți că virusul există. Nu vă încăpățânați să nu mergeți la doctor. Aveți încredere în ei”, spune bărbatul chiar de pe patul de spital.

Emil Ficior are 39 de ani și a început să se simtă rău brusc, dar a refuzat să meargă la spital.

A stat acasă patru zile, iar starea lui s-a agravat. A ajuns în cele din urmă la spitalul din Aiud și a fost trimis direct la ATI.

În zgomotul infernal produs de aparatele de oxigen, pacientul le transmite oamenilor care îl urmăresc să nu ignore simptomele virusului.

„Aveți încredere în doctori și nu vă lăsați. Covid-ul există ! Cine zice că nu există COVID, nu e adevărat. Nici eu n-am crezut, dar uite că am ajuns la ATI, COVID confirmat”, mai spune omul.

Pe culmile disperării la ATI. O pacientă în stare critică a implorat medicul: „Vaccinați-mă acum!”

O femeie în stare critică, internată în secția ATI a Spitalului Witting din Capitală, își pune viața în mâinile medicilor, dar și a vaccinului anti-COVID-19.

Iulian Capsali, conspiraționist, anti-vaccinist și militant anti-mască, infectat din nou cu COVID

Iulian Capsali, cunoscut susținător al teoriilor conspiraționiste despre COVID, s-a infectat cu virusul de două ori în nouă luni. Acesta a relatat pe Facebook efectul bolii și cum s-a tratat acasă, homeopat, având totodată „șansa unui medicament chinezesc”.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase