8 ȘTIRI DE LA ORA 8 | Noi sancțiuni pentru Rusia după ce Vladimir Putin a recunoscut regiunile separatiste din estul Ucrainei

8 ȘTIRI DE LA ORA 8 | Noi sancțiuni pentru Rusia după ce Vladimir Putin a recunoscut regiunile separatiste din estul Ucrainei
Sursa FOTO: wikimedia.org
Publicat: 22/02/2022, 08:00
Actualizat: 22/02/2022, 09:14

Președintele rus, Vladimir Putin, recunoaște independența republicilor separatiste din estul Ucrainei, a anunțat luni Kremlinul, într-un comunicat, adăugând că i-a informat pe liderii francez și german despre decizia sa. Vladimir Putin cere Ucrainei să înceteze imediat războiului, în caz contrar amenință că vor urma consecințe majore. De asemenea, el acuză NATO că a pregătit în scuturile din România și Polonia rachete îndreptate împotriva țării sale. (Citește mai multe aici…)

Iohannis: România condamnă cu tărie recunoașterea de către Rusia a independenței Doneţk şi Lugansk

Președintele Klaus Iohannis condamnă ferm anexarea regiunilor Doneţk şi Lugansk din Ucraina. El afirmă că această recunoaștere a regiunilor din Donbas este o încălcare flagrantă a dreptului internațional, care trebuie să atragă cel mai dur răspuns din partea comunității internaționale. (Citește mai multe aici…)

Joe Biden anunță primele restricții ce vor fi impuse Rusiei după recunoașterea regiunilor din Donbas

Președintele american Joe Biden va semna un ordin care vine să impună noi restricții asupra comerțului și finanțării în cele două teritorii pro-Moscova pe care președintele Vladimir Putin a decis luni să le recunoască drept independente. (Citește mai multe aici…)

Timișoara, la un pas de starea de alertă și nu din cauza pandemiei. Motivul pentru care Primăria a fost amendată cu o sumă foarte mare

Timișoara este la un pas de starea de alertă din cauza gunoaielor de pe străzi, dar și a mizeriei. De altfel, din acest motiv, Primăria condusă de Dominic Fritz a fost amendată cu suma de 60.000 de lei. (Citește mai multe aici…)

Cristian Diaconescu, după congresul în care Eugen Tomac a fost reales președinte al PMP: „Se dorește distrugerea partidului și eliminarea mea de pe scena politică”

Fostul președinte al Partidului Mișcarea Populară (PMP), Cristian Diaconescu, a transmis luni, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, că „în pofida tuturor dezinformărilor”, congresul PMP convocat de membrii Colegiului Național, în urma căruia Eugen Tomac a fost reales președinte, „se află în continuare pe rolul instanţelor şi prin urmare orice acţiune triumfalistă nu are bază legală”.(Citește mai multe aici…)

Primele măsuri după accidentul cu șapte morți de la Bălțați: restricție de 70 de km/h și drumul marcat pe margine cu stâlpi reflectorizanți

Zona în care s-a produs tragicul accident de la Bălțați de pe 1 februarie, în urma căruia șapte persoane și-au pierdut viața, este acum împânzită de indicatoare rutiere care limitează viteza conducătorilor auto la 70 km/oră. (Citește mai multe aici…)

O femeie voia să iasă la o întâlnire cu un bărbat cunoscut pe o aplicație de dating, dar mesajul de la acesta a șocat-o

Nicole discuta de câteva zile cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe o aplicație de dating, dar în momentul în care se pregătea să meargă la întâlnire a primit de la bărbat un mesaj bizar care a șocat-o. (Citește mai multe aici…)

VIDEO | Horoscopul zilei de 22 februarie 2022. „Scorpionii” sunt neliniștiți

Horoscopul zilei de 22 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. (Citește mai multe aici…)

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult