A spart gheața! Un bărbat a vrut să facă drifturi pe un lac înghețat din Republica Moldova (VIDEO)

A spart gheața! Un bărbat a vrut să facă drifturi pe un lac înghețat din Republica Moldova (VIDEO)
A spart gheața! Un bărbat a vrut să facă drifturi pe un lac înghețat din Republica Moldova (VIDEO) / Foto: Captură
Publicat: 21/01/2021, 07:45

O repriză de drifturi cu mașina pe un lac înghețat bocnă era să se termine la spital pentru un șofer de 32 de ani din Republica Moldova.

Bărbatul a vrut să experimenteze senzații tari, marți, 19 ianuarie, de Boboteaza pe stil vechi, la volanul unui Audi, scrie autoblog.md.

După câteva piruete, gheața s-a spart și automobilul s-a scufundat!

Din fericire, șoferul a ieșit rapid din mașină și s-a urcat pe portbagaj. În timp ce mașina se scufunda încet, prietenii l-au îndrumat să sară mai repede.

Cum s-a salvat tânărul aventurier

Unul dintre cei prezenți i-a întins o creangă și îl îndemna să se agațe de ea, pentru a fi tras la mal.

Șoferul teribilist s-a aruncat însă pe gheața spartă și s-a târât până a ajuns la prietenii lui.

Imaginile au devenit virale în Moldova, iar oamenii legii au luat măsuri urgente.

Șoferul a fost identificat și sancționat cu o amendă de 1.500 lei moldovenești (374 lei românești) pentru huliganism.

Un șofer teribilist a provocat haos în Suceava: Avea o alcoolemie uriașă și a fost prins de două ori de polițiști în mai puțin de 5 ore

Un șofer din Suceava a fost prins de două ori în mai puțin de 5 ore, având o alcoolemie uriașă. Bărbatul care mergea haotic pe străzile din oraș a fost oprit, cu greu, de mai multe echipaje de Poliție.

Un echipaj de poliție a făcut semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe strada Calea Obcinilor din municipiul Suceava, însă șoferul nu s-a conformat, motiv pentru care polițiștii au început să-l urmărească. Când a fost oprit, bărbatul fiind imobilizat și încătușat.

„Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Suceava, Ionuț Epureanu.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult