Actor rus, afirmații controversate la adresa conaționalilor săi: „Majoritatea celor 140 de milioane sunt o turmă de oi proaste. Rusia nu s-a schimbat niciodată. Întotdeauna au existat boieri și negri”

Actor rus, afirmații controversate la adresa conaționalilor săi: „Majoritatea celor 140 de milioane sunt o turmă de oi proaste. Rusia nu s-a schimbat niciodată. Întotdeauna au existat boieri și negri”
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 16/05/2022, 18:55

Actorul rus Alexei Panin este de părere că oamenii din țara sa nu ar putea trăi fără liderul rus și îi cataloghează drept „oi”. „Rusia nu s-a schimbat niciodată. Întotdeauna au existat boieri și negri”, afirmă el.

Alexei Panin spune că în țările europene – Franța și Spania, totul va funcționa fără liderii lor. Dar nu în Rusia, pentru că majoritatea locuitorilor sunt „oi proaste”.

Panin a spus acest lucru într-un interviu pe canalul de YouTube „Who’s in Spain”. Vedeta a subliniat că patria sa nu este Putin. Artistul este sigur că în toate țările, cu excepția Rusiei, viața va decurge normal, conform ziare.com.

Urmărește cele mai noi informații din a 82-a zi a războiului din Ucraina pe GÂNDUL.RO

„Imaginați-vă Franța sau Spania. Acum eliminați liderii și mașina statului, totul va funcționa în continuare independent”, a spus Panin.

Cu toate acestea, în Rusia, a spus el, locuitorii au încredere doar în Putin și nu -și imaginează un alt președinte. Populația Federației Ruse crede că, cu un alt conducător, statul lor nu va putea funcționa.

Sursa foto: Profimedia

„Rusia nu s-a schimbat niciodată. Întotdeauna au existat boieri și negri”, a spus actorul.

El a citat și exemplul personajului Sharikov din romanul lui Mihail Bulgakov „Inima câinelui”.

„Din păcate, majoritatea celor 140 de milioane sunt o turmă de oi. Cei care gândesc puțin se îneacă în aceste 140 de milioane”, a conchis artistul.

Panin a criticat și manifestările de Ziua Victoriei din Rusia, numind-o o sărbătoare a patosului și ostentației. Potrivit acestuia, tancurile de la paradă nu vor apăra patria, ci vor ucide oameni în alte țări.

Citește și

Românii pot fi „Alături de Ucraina” în campania pentru refugiați organizată de Asociația Medici pentru România în parteneriat cu grupul de presă Gândul

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie frecvent articole din domeniile Educație, Sănătate citeste mai mult