Apar detalii șocante despre accidentul în care a murit actrița Anne Heche. A stat captivă 45 de minute în mașina cuprinsă de flăcări, fără ca pompierii să poate interveni

Apar detalii șocante despre accidentul în care a murit actrița Anne Heche. A stat captivă 45 de minute în mașina cuprinsă de flăcări, fără ca pompierii să poate interveni
Actrița Anne Heche / Sursa foto: Mediafax Foto
Publicat: 03/09/2022, 22:49
Actualizat: 03/09/2022, 22:51

Actrița Anne Heche (53 de ani) a stat captivă 45 de minute în mașina sa cuprinsă de flăcări, după ce a intrat într-o casă din Los Angeles (L.A.), SUA, în data de 5 august. Noi informații au apărut în presa americană despre tragicul eveniment, oferind o cronologie a accidentului îngrozitor care i-a luat viața actriței.

Potrivit înregistrărilor, obținute de NBC4 LA, incendiul a fost atât de intens, încât pompierii nu au putut nici măcar să se apropie de mașina lui Anne, timp de cel puțin 20 de minute. Mai mult, odată ajunși la fața locului, a fost nevoie de încă 20 de minute pentru a scoate vehiculul din zona incendiului.

Un șef al pompierilor din L.A. spune că a fost aproape imposibil să se apropie de autoturims, din cauza combinației de fum și foc.Pompierii au sosit la ora locală 11:01, dar se pare că nu erau siguri dacă cineva se afla în mașină. 21 de minute mai târziu, au confirmat că cineva se afla în interiorul vehiculului.

Apoi, 3 minute mai târziu, au găsit-o pe Anne în interiorul mașinii: „Am identificat un pacient, inaccesibil în acest moment, el a fost împins de podea!”.

Potrivit unui oficial al pompierilor, Anne nu era pe scaunul șoferului, ci pe podeaua scaunului pasagerului. Chiar înainte de 11:50, Anne a fost scoasă din mașina sa, un Mini Cooper, relatează TMZ.com.

Anne și-a pierdut cunoștința, la scurt timp după accident, și nu și-a mai revenit niciodată. Ea a murit din cauza rănilor suferite, câteva zile mai târziu.

În urma accidentului, Heche a suferit o „leziune cerebrală anoxică severă”, care i-a privat creierul de oxigen, printre alte leziuni critice în urma accidentului, au precizat familia şi prietenii săi, într-o declaraţie pentru CNN.

Medicul legist a citat inhalarea şi leziunile termice ca fiind cauza morţii. Alte „condiţii semnificative” în moartea ei au inclus o „fractură sternală datorată unei traume contondente”, potrivit raportului postat online.

Actrița conducea cu mare viteză când, pe 5 august, a ieșit de pe șosea, izbindu-se de o casă din Los Angeles. Atât mașina, cât și locuința au fost cuprinse de flăcări.

Au intervenit aproape 60 de pompieri pentru a stinge flăcările. O femeie care se afla în locuință în momentul în care Heche a produs accidentul a suferit răni minore și a primit îngrijiri medicale.

Actrița a fost scoasă din vehicul conștientă, însă în drum spre spital a intrat în comă. A stat mai multe zile internată în spital, până când actrița americană a fost deconectată de la aparate, iar organele sale au fost donate unor persoane compatibile pentru transplant. De altfel, potrivit celor apropiați, aceasta a fost o ultimă dorință a sa.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase