Apar detalii șocante despre accidentul în care a murit actrița Anne Heche. A stat captivă 45 de minute în mașina cuprinsă de flăcări, fără ca pompierii să poate interveni

Apar detalii șocante despre accidentul în care a murit actrița Anne Heche. A stat captivă 45 de minute în mașina cuprinsă de flăcări, fără ca pompierii să poate interveni
Actrița Anne Heche / Sursa foto: Mediafax Foto
Publicat: 03/09/2022, 22:49
Actualizat: 03/09/2022, 22:51

Actrița Anne Heche (53 de ani) a stat captivă 45 de minute în mașina sa cuprinsă de flăcări, după ce a intrat într-o casă din Los Angeles (L.A.), SUA, în data de 5 august. Noi informații au apărut în presa americană despre tragicul eveniment, oferind o cronologie a accidentului îngrozitor care i-a luat viața actriței.

Potrivit înregistrărilor, obținute de NBC4 LA, incendiul a fost atât de intens, încât pompierii nu au putut nici măcar să se apropie de mașina lui Anne, timp de cel puțin 20 de minute. Mai mult, odată ajunși la fața locului, a fost nevoie de încă 20 de minute pentru a scoate vehiculul din zona incendiului.

Un șef al pompierilor din L.A. spune că a fost aproape imposibil să se apropie de autoturims, din cauza combinației de fum și foc.Pompierii au sosit la ora locală 11:01, dar se pare că nu erau siguri dacă cineva se afla în mașină. 21 de minute mai târziu, au confirmat că cineva se afla în interiorul vehiculului.

Apoi, 3 minute mai târziu, au găsit-o pe Anne în interiorul mașinii: „Am identificat un pacient, inaccesibil în acest moment, el a fost împins de podea!”.

Potrivit unui oficial al pompierilor, Anne nu era pe scaunul șoferului, ci pe podeaua scaunului pasagerului. Chiar înainte de 11:50, Anne a fost scoasă din mașina sa, un Mini Cooper, relatează TMZ.com.

Anne și-a pierdut cunoștința, la scurt timp după accident, și nu și-a mai revenit niciodată. Ea a murit din cauza rănilor suferite, câteva zile mai târziu.

În urma accidentului, Heche a suferit o „leziune cerebrală anoxică severă”, care i-a privat creierul de oxigen, printre alte leziuni critice în urma accidentului, au precizat familia şi prietenii săi, într-o declaraţie pentru CNN.

Medicul legist a citat inhalarea şi leziunile termice ca fiind cauza morţii. Alte „condiţii semnificative” în moartea ei au inclus o „fractură sternală datorată unei traume contondente”, potrivit raportului postat online.

Actrița conducea cu mare viteză când, pe 5 august, a ieșit de pe șosea, izbindu-se de o casă din Los Angeles. Atât mașina, cât și locuința au fost cuprinse de flăcări.

Au intervenit aproape 60 de pompieri pentru a stinge flăcările. O femeie care se afla în locuință în momentul în care Heche a produs accidentul a suferit răni minore și a primit îngrijiri medicale.

Actrița a fost scoasă din vehicul conștientă, însă în drum spre spital a intrat în comă. A stat mai multe zile internată în spital, până când actrița americană a fost deconectată de la aparate, iar organele sale au fost donate unor persoane compatibile pentru transplant. De altfel, potrivit celor apropiați, aceasta a fost o ultimă dorință a sa.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”