Familia actriței Anne Heche spune că „nu se așteaptă să supraviețuiască”: „A ales să își doneze organele, iar acum este ținută în viață pentru a determina dacă acestea sunt viabile”

Familia actriței Anne Heche spune că „nu se așteaptă să supraviețuiască”: „A ales să își doneze organele, iar acum este ținută în viață pentru a determina dacă acestea sunt viabile”
Actrița Anne Heche / Sursa foto: Mediafax Foto
Publicat: 12/08/2022, 09:03

Familia actriței Anne Heche, care a fost grav rănită după ce a intrat cu mașina într-o casă din Los Angeles și autovehiculul a luat foc, „nu se așteaptă ca ea să supraviețuiască”. Ea a suferit o leziune cerebrală și este internată în spital în stare critică.

„Din păcate, din cauza accidentului, Anne Heche a suferit o leziune cerebrală gravă și rămâne în comă, în stare critică. Nu ne așteptăm să supraviețuiască. De mult timp, ea a ales să își doneze organele, iar acum este menținută în viață pentru a determina dacă acestea sunt viabile”, a transmis familia actriței de la Hollywood.

„Vrem să mulțumim tuturor pentru urările și rugăciunile lor pentru recuperarea Annei și să mulțumim personalului dedicat și asistentelor minunate care au îngrijit-o pe Anne la Centrul Grossman Burn din spitalul West Hills”, se mai arată în declarația familiei, citată de CNN.

În mesajul lor, familia și prietenii ei au adus un omagiu „inimii uriașe” și „spiritului generos” de care a dat dovadă Anne de-a lungul vieții.

„Mai mult decât talentul ei extraordinar, ea a văzut răspândirea bunătății și a bucuriei ca fiind munca vieții ei – în special mișcând acul pentru a accepta pe cine iubești. Ea va fi amintită pentru onestitatea ei curajoasă și va lipsi foarte mult lumina ei”, a continuat declarația.

Mașina sa a lovit o casă și a luat foc

În urmă cu o săptămână, actrița Anne Heche a fost grav rănită după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de o casă din Los Angeles și a luat foc. Pompierii, care au avut nevoie de 65 de minute pentru a stinge focul, au fost cei care au scos-o din caroseria contorsionată.

Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, a intrat cu mașina într-o casă cu două etaje din cartierul Mar Vista din Los Angeles. Potrivit NBCLA, șoferița conducea cu viteză pe o stradă rezidențială la volanul Mini Cooper-ului ei albastru. Ofițerii cred că este posibil ca mașina să fi lovit inițial o bordură și că s-a răsturnat.

Accidentul a provocat un incendiu de proporții, la mașină și în interiorul proprietății de care s-a lovit mașina actriței Ane Heche și a fost nevoie de 65 de minute pentru ca cei 59 de pompieri să stingă complet flăcările.

Accident Anne Heche / Sursa foto: Profimedia
Accident Anne Heche / Sursa foto: Profimedia

A fost transportată la spital

Potrivit Departamentului de pompieri din Los Angeles, o femeie a fost găsită în interiorul mașinii, respectiv actrița Anne Heche a fost transportată la spital. Actrița a fost grav rănită, presa locală citată de Sky News spunând că a suferit arsuri grave.

Alături de imagini video şi de fotografii de la faţa locului, site-ul a relatat că Heche ar fi intrat mai întâi într-un garaj al unei clădiri de apartamente. Înainte ca locuitorii să apuce să o ajute să iasă din maşină, ea a dat cu spatele şi a plecat, potrivit TMZ. La scurt timp după aceea, se pare că Heche s-a izbit cu maşina de o casă din apropiere şi a declanşat un incendiu în Mar Vista, un cartier din partea vestică a oraşului Los Angeles.

„Casa era plină de fum. Cred că au folosit macaraua pentru a muta mașina pentru a extrage șoferul. A fost o nebunie”, a declarat un vecin pentru NBCLA.

Actriţa americană Anne Heche nominalizată la Premiile Emmy, este cunoscută pentru rolurile din producţiile „Gracie’s Choice” şi „Vanished”. Un reprezentant al actriţei a refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect la momentul la care a fost contactat de Los Angeles Times.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult