Alec Baldwin a fost achitat în cazul acuzației de ucidere din culpă de pe platourile de filmare

Alec Baldwin a fost achitat în cazul acuzației de ucidere din culpă de pe platourile de filmare
Publicat: 22/04/2022, 06:15

Actorul Alec Baldwin, în vârstă de 64 de ani, a aflat verdictul pentru acuzația de ucidere din culpă de pe platourile de filmare a producției western „Rust”. Starul a făcut anunțul achitării sale pe rețelele sociale.

Alec Baldwin a anunțat pe rețelele sociale că a fost achitat de acuzația de crimă, după ce la 21 octombrie 2021, în timpul unor filmări, pistolul care se afla în mâna acestuia s-a descărcat accidental și a ucis-o pe directoarea de imagine Halyna Hutchins.

Producătorii filmului „Rust” au fost amendați de autoritățile din New Mexico cu suma de 139.793 de dolari pentru neglijența de pe platourile de filmare.

Compania Rust Movie Productions a anunțat că va face apel la decizia autorităților, fiind nemulțumită de amendă.

Alec Baldwin poate sta liniștit, după o perioadă tulburată, mai ales că urmează să devină din nou tată la 64 de ani, cu Hilaria Baldwin, împreună cu care mai are șase copii.

„Moarte fără sens”. Alec Baldwin a fost dat în judecată pentru moartea „imprudentă” cauzată de împușcăturile de pe platourile de filmare

Alec Baldwin a fost dat în judecată de familia regizoarei de film Halyna Hutchins pentru cauzarea unei morți „imprudente” prin împușcare, pe platoul de filmare.

Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost împușcată mortal, în timp ce regizorul Joel Souza a fost rănit, când Baldwin a descărcat o armă de foc pe platoul de filmare, pe 21 octombrie 2021.

Potrivit The Sun, avocații familiei regizoarei au spus că această moarte este „fără sens”, în timp ce au anunțat detalii despre procesul de omor din culpă intentat în numele soțului lui Hutchins, Matthew, și al fiului lor, Andros, în vârstă de 9 ani.

„Și-a pierdut soția, care era iubirea vieții sale, iar fiul său și-a pierdut mama”, a declarat Brian Panish, care reprezintă moșia lui Hutchins, în timpul unei conferințe de presă de marți.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult