Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, invitat în ediția GÂNDUL LIVE de marți, 18 mai, de la ora 18.30

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, invitat în ediția GÂNDUL LIVE de marți, 18 mai, de la ora 18.30
Publicat: 18/05/2021, 15:12
Actualizat: 18/05/2021, 19:31

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, este invitat în ediția GÂNDUL LIVE de marți, 18 mai, de la ora 18.30.

Nu pierdeți ediția GÂNDUL LIVE de marți, moderată de Emma Zeicescu!

Parlamentarii social-democrați au protestat în 11 mai la Parlament, după ce parlamentarii din coaliție au anunțat că vor să respingă înființarea unei comisii parlamentare de anchetă privind raportările problematice ale deceselor COVID.

„Din informațiile pe care le avem, PNL-USR-UDMR doresc să respingă constituirea acestei comisii de anchetă, ceea ce este inexplicabil și șocant. În orice țară civilizată, după aceste declarații ale unui ministru, fost ministru și actual ministru, organele abilitate s-ar fi autosesizat și am fi avut suspecți în dosare grele și probabil că am fi avut și demiterea sau demisia Guvernului de îndată. Pentru că este foarte grav dacă se confirmă aceste informații, iar noi, văzând că nu se autosesizează nimeni am făcut acest demers”, a declarat liderul deputaților PSD, Alfred Simonis.

„Și fostul, dar și actualul ministru al Sănătății au declarat că există probleme cu aceste calcule. Avem chiar o declarație cutremurătoare a domului Vlad Voiculescu, care ne spunea că la un singur spital din București sunt raportate 510 decese în minus”, a declarat Alfred Simonis, liderul PSD la Camera Deputaților.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult