EXCLUSIV | Andrew și Tristan Tate au rămas și fără mașinile Porsche, McLaren și Aston Martin. Procurorii îi acuză de trafic de persoane și le pun sub sechestru bolizii de milioane de euro

EXCLUSIV | Andrew și Tristan Tate au rămas și fără mașinile Porsche, McLaren și Aston Martin. Procurorii îi acuză de trafic de persoane și le pun sub sechestru bolizii de milioane de euro
The Bucharest Court rejected the seizure appeal of brothers Andrew and Tristan Tate. The list of assets seized by prosecutors
Publicat: 06/01/2023, 17:51
Actualizat: 06/01/2023, 22:22

Anchetatorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) continuă procedurile de punere sub sechestru a mașinilor din colecția impresionată de lux a fraților Andrew și Tristan Tate, au spus, pentru Gândul, surse judiciare.

Sursele citate au precizat că este vorba de alte patru mașini ale fraților Tate pe care procurorii au pus sechestru joi 5 ianuarie..

Colecția de mașini de lux a frații Andrew și Tristan Tate, pe care nu au ezitat de-a lungul timpului să o etaleze în mediul online, valorează milioane de euro.

Din datele obținute de Gândul, printre cei patru bolizi nou confiscați se numără două mașini Porsche, un McLaren și un Aston Martin, fiind vorba de modele destul de noi.

Interesant este momentul la care sunt puse noi sechestre, în condițiile în care în dosar nu există o valoare estimată a prejudiciului care ar fi fost produs de Andrew și Tristan Tate și de cele două românce acuzate alături de cei doi britanici, pentru trafic de persoane.

Din informațiile Gândul, sumele solicitate de cele două tinere care au depus plângeri în calitate de victime se ridică la câteva zeci de mii de euro, iar valoarea bunurilor aflate sub sechestru este de zeci de milioane de euro.

Filmul arestării

Inițial, opt mașini de lux au fost puse sub sechestru chiar în curtea celor doi milionari și ele ar putea ajunge în custodia autorităților, dacă se constată că au fost cumpărate în urma unor infracțiuni.

Între mașinile pe care procurorii de la DIICOT au pus sechestru se numără un Aston Martin Vanquish S Ultimate, de 250.000 de euro, un Rolls Royce Wraith Black Badge, care costă 360.000 de euro, un BMW X6 M, de 30.000 de euro și o Lada 1500, care valorează aproximativ 10.000 de euro. Sub sechestru se află și un Porsche Carrera 4S 911 992, care are o valoare de piață de 120.000 de euro.

Frații Tristan și Andrew Tate au fost reținuți, pe 29 decembrie, de procurorii DIICOT. Împreună cu ei au „căzut” și două tinere românce. Cei patru sunt acuzați de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Tribunalul București a decis vineri, 30 decembrie, ca toți patru să fie arestați preventiv pentru 30 de zile.

La vila din Pipera a fraților Andrew și Tristan Tate, unde era amenajat și studioul de videochat, erau exploatate sexual mai multe tinere, prin intimidare, supraveghere și control permanent, potrivit probelor din dosar. În afara acestei vile, în curtea căreia frații Tate își țineau și mașinile de lux, procurorii DIICOT au dat de urma a zece imobile pe care britanicii le dețin în România. După ce le-au ridicat bolizii de sute de mii de euro, procurorii antimafia le-au sechestrat și toate vilele, care ar valora milioane de euro, au spus, în exclusivitate pentru Gândul, surse judiciare.

În săptămâna care a trecut de la reținerea și arestarea lui Andrew și Tristan Tate, precum și a celor două românce, una dintre ele fiind fostă polițistă la Secția 7 din București, procurorii DIICOT au centralizat rezultatele celor cinci percheziții pe care le-au făcut în 29 decembrie 2022, ultima zi în care cei doi britanici au mai fost în libertate.

Din imobilele percheziționate atunci au fost ridicate mai multe probe, inclusiv calculatoarele folosite în activitatea de videochat, laptopuri cu baze de date și sume de bani. Expertiza informatică va aduce în anchetă noi probe pentru susținerea acuzațiilor de trafic de persoane, au precizat sursele judiciare.

În dosarul de la DIICOT există, în prezent, două plângeri prealabile ale tinerelor care se declară victimele lui Andrew și Tristan Tate. Cele două le-au spus anchetatorilor că se constituie și părți civile în dosar, pentru a primi daune morale și materiale, dacă instanța îi va găsi vinovați pe frații Tate.


CITEȘTE ȘI:

Elon Musk dezminte: „Nu am fost la petrecerea de Halloween din România”. Ce a spus miliardarul american despre Andrew Tate

EXCLUSIV | Frații Andrew și Tristan Tate, vizitați în arest, în toiul nopții, de un personaj misterios! Discuția s-a întins până după ora 01:30

EXCLUSIV | Primele imagini cu Andrew Tate și fosta polițistă, încătușați în dubă, după arestare

Adina Anghelescu
Cunoscut jurnalist de investigatii, generatia presei anilor '90, prin condeiul căreia au trecut toate marile scandaluri ale ultimilor 30 de ani. Licențiat mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Reghecampf dă de pământ cu Anamaria Prodan. Declarații incendiare făcute de fostul soț
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia...
Declarații cutremurătoare făcute de mama lui Sebastian Olariu, tânărul ucis în accidentul de la 2...
Florin Piersic, în stare GRAVĂ când a ajuns la spital! Declarațiile șocante ale medicilor
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara;...
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Tânăr din Mehedinți, găsit fără suflare în locuința în care creștea ilegal șerpi. Anchetatorii au...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Medicii de la Spitalul „Foişor” despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Starea generală...
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
Rusia retrage trupele. S-a ajuns la un acord. Kremlinul a confirmat
Lista artiștilor care vor cânta la Neversea 2024. Surprize mari pentru petrecăreți
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Cine este femeia care nu se dezlipește de căpătâiul marelui actor, Florin Piersic. A fost...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Vrei să trăiești mult și bine? Adrian Artene și Andreea Liptak îți dezvăluie SECRETUL |...