Andreea a salvat viața unui motociclist lovit de TIR: „Este voluntar SMURD, nu a stat pe gânduri și…” / Povestea emoționantă, dezvăluită pe pagina MAI

Andreea a salvat viața unui motociclist lovit de TIR: „Este voluntar SMURD, nu a stat pe gânduri și...” / Povestea emoționantă, dezvăluită pe pagina MAI
Publicat: 20/07/2022, 10:17

Andreea, voluntar SMURD, a salvat viața unui motociclist lovit de TIR și povestea ei a devenit virală pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor de Interne.

Tânăra în vârstă de 32 de ani a fost prezentă în apropierea locului unde s-a petrecut un accident între un TIR și o motocicletă.

Andreea nu a stat pe gânduri și, până la sosirea medicilor, a efectuat toate manevrele pentru ca motociclistul să fie ținut în viață.

La 32 de ani, Andreea este elevă a Școlii Postliceale Sanitare din Arad și a devenit „îngerul păzitor” al motociclistului lovit de camion.

În timpul liber, tânăra salvează oameni, îmbrăcând combinezonul roșu, alături de colegii ei de pe echipajele de prim-ajutor.

Mesajul integral de pe pagina MAI:

„Ea este Andreea, este voluntar SMURD și are toate motivele să zâmbească!

Ea este cea datorită căreia un om este astăzi în viață.

Andreea a fost în apropierea locului unde a avut loc un accident dintre un tir și o motocicletă.

Nu a stat pe gânduri și, până la venirea echipajului medical, a efectuat toate procedurile pentru ca motociclistul să fie ținut în viață. Și a reușit!

Andreea are 32 de ani și este elevă a Școlii Postliceale Sanitare din Arad.

Atunci când termină cursurile, dar și în zilele ei libere, se dedică în totalitate salvării semenilor. Îmbracă combinezonul roșu și se alătură colegilor ei de pe echipajele de prim-ajutor.

Felicitări, Andreea, îți spunem și noi!

Îți mulțumim pentru dăruire și implicare!

O zi frumoasă și liniștită tuturor!”

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase