Apartamentul ucigașului de la Onești, executat silit pentru o pagubă de peste 8 miliarde de lei vechi. Soția criminalului a fost responsabilă pentru furtul a peste 7,6 tone de titan!

Apartamentul ucigașului de la Onești, executat silit pentru o pagubă de peste 8 miliarde de lei vechi. Soția criminalului a fost responsabilă pentru furtul a peste 7,6 tone de titan!
Sursă FOTO: Facebook - Gheorghe Moroșan
Publicat: 02/03/2021, 12:02
Actualizat: 10/06/2021, 16:08

Apartamentul bărbatului care a ucis doi muncitori pe care îi luase ostatici, fusese executat silit din cauza unei pagube în valoare de peste 8,3 miliarde de lei vechi, care îi fusese imputată soției sale, gestionară la SC Chimcomplex SA Borzești, după ce din depozitul central dispăruseră nu mai puțin de 7,6 tone de titan. 

Problemele soților Gheorghe și Aurelia Moroșan au început încă din anul 2003, când femeia a fost somată să plătească 8,3 miliarde de lei vechi, după ce magaziile A05 ale Depozitului Central, unde femeia a fost gestionară, ar fi fost jefuite în trei rânduri.

În urma inventarierii bunurilor aflate în incinta respectivă, reprezentații instituției au ajuns la concluzia că se furaseră bare din titan care cântăreau, în total,  7.606 kilograme, dar și o mulțime de robineți, corpuri de ventile, bare din oțel și inox dar și alte bunuri.

Ca urmare, prejudiciul i-a fost imputat gestionarei, care a fost acuzată că nu ar fi sigilat magaziile în mod corect și că nu ar fi pus lacătul așa cum ar fi trebuit.

Femeia a contestat somația deplată la Tribunalul Bacău, unde ar fi cerut ca reprezentanții firmei să-i dovedească vinovăția cu documete, dar și cu martori.

Ziarul de Iași relata, în 2003, că Aurelia Moroșan lucra ca gestionară la SC Chimcomplex SA Borzești încă din 1988. Conform sursei citate, primele probleme legate de numele femeii ar fi apărut în 1994, când s-a furat motorină în cazul unui transfer de combustibil de la Căile Ferate Uzinale.

La acel moment, soția criminalului a fost dată afară, însă aceasta a contestat în instanță decizia de concediere. Magistrații i-au dat dreptate și mai mult, au obligat angajatorul și-i achite și salariile aferente perioadei în care a stat acasă.

Aurelia Moroșan a fost reangajată și disptibuită pe un post de „primitor-distribuitor la depozitul de metalurgice, neferoase și electrice”.

În anul 2002, aceasta a ajuns în mijlocul unui nou scandal după ce un paznic a surprins niște hoți care tocmai furau din depozit.

Aurelia Moroșan, acuzată că nu și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu

S-a făcut o anchetă internă în urma căreia conducerea SC Chimcomplex SA Borzești a ajuns la concluzia că responsabilă pentru furturi este Aurelia Moroșan care, și-ar fi „îndeplinit în mod defectuos obligațiile care-i reveneau privind depozitarea, manipularea, gestionarea și paza produselor”.

Ca urmare, la data de 11 decembrie 2002, compania a emis, potrivit publicației citate, „Decizia de imputare 240, cu suma de 8,3 miliarde de lei”, care a numărat nu mai puțin de 233 de pagini.

În consecință, a fost pus sechestru asigurator pe apartamentul din Onești al soților Gheorghe și Aurelia Moroșan, evaluat atunci la 250 de milioane de lei vechi.

Au urmat mai multe procese, iar cei doi soți au rămas, până la urmă, fără locuință, care a fost pusă în vânzare.

Cei doi au fost nevoiți să se mute în localitatea Bogdănești, unde aveau o altă casă, însă nu s-au putut împăca niciodată cu pierderea suferită, în condițiile în care au considerat că li s-a făcut o nedreptate.

După ce, în 2018, Gheorghe Moroșan a anunțat public că-și va face dreptate „cu arma de foc”, acesta a ucis cu bestialitate doi muncitori care veniseră să lucreze în locuința respectivă, după ce, inițial, i-a ținut pe aceștia ostatici timp de cinci ore, fără ca polițiștii să intervină pentru salvarea victimelor.

Trupele spaciale au intervenit abia după ce Moroșan i-a măcelărit pe cei doi și l-au împușcat în mâini și picioare.

A fost reținută și soția bărbatului, care se afla la etajul 4 al imobilului, de unde îl anunța cu privire la mișcările polițiștilor. În plus, în geanta femeii s-au găsit și coliere din plastic, folosite pentru imobilizarea ostaticilor.

Oroare! Celebra prezentatoare TV a ţării, abuzată sexual în scara blocului. Atacatorul i-a pus cuţitul...
Elena Udrea a comis-o RAU la plajă! Şi-a ridicat picioarele şi s-a văzut…
FOTO. Celebrul milionar însurat, imagini compromițătoare! S-a culcat cu 3 blonde. Cum arată tinerele de...
Canicula ucide. Semne că suferi de epuizare termică ce pot duce la AVC
Anuntul facut de Brigitte cu lacrimi in ochi! Alaturi era Florin Pastrama… S-a terminat! Decizia...
Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a ajuns subiect principal în presa din Germania!...
Telefonul cu cea mai mare baterie din lume. Ține și cinci zile, o să uiți...
Valul patru pune pe pauză relaxările. Ce se întâmplă de la 1 august? Anunţul dat...
Cele opt persoane decedate duminică pe DN2 ar fi trăit cu această soluție simplă și...
BANCUL ZILEI – Ion și Maria, partidă de amor sălbatic
Ana Maria Popescu l-a lăsat cu mâna întinsă pe ministrul Sportului. „Credeam că mă așteptați...
Elena Udrea a comis-o RAU la plajă! Şi-a ridicat picioarele şi s-a văzut…
Oamenii care au fost răpiți de EXTRATEREȘTRI. Descoperire ULUITOARE făcută de un cercetător rus
E OFICIAL! Ajutoarele sociale vor crește anual. Klaus Iohannis a promulgat legea
Marea dorință a lui Benone Sinulescu, după externare. Soția nici nu vrea să audă de...
Adevărul trist din spatele depozitelor din emisiunea „Storage Wars”
Horoscop august 2021. O lună cu schimbări majore în viața sentimentală pentru aceste zodii. Ce...
REGHE A DIVORȚAT! Adevărul a ieșit la iveală chiar acum
România, împărțită în două. Cei nevaccinați NU MAI INTRĂ în multe locuri. DOCUMENT
Un dar otrăvit: Sute de mii de români vor avea pensii mai mici
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc,...