Băieții lui Duduianu, permisie de la penitenciar pentru înmormântarea tatălui lor. Grațian și Ciprian Duduianu, frații lui Emi Pian, au fost aduși în cătuşe

Băieții lui Duduianu, permisie de la penitenciar pentru înmormântarea tatălui lor. Grațian și Ciprian Duduianu, frații lui Emi Pian, au fost aduși în cătuşe
Nicolae Duduianu (s), tatăl lui Emi Pian (d)
Publicat: 03/12/2020, 21:11
Actualizat: 03/12/2020, 22:02

Băieții lui Nicolae Duduianu, Grațian și Ciprian Duduianu (frații lui Emi Pian), aflați în penitenciar, au obţinut o permisie de urgenţă pentru a putea participa la înmormântarea tatălui lor.

Cu privire la doi membri ai familiei, aflați sub măsura arestului preventiv, instanța a dispus ca pentru un interval limitat de timp să participe la funeralii”, a transmis, joi seara, Poliția Capitalei, citată de Libertatea.

Cei doi fii ai lui Nicolae Duduianu se află în arest preventiv, fiind acuzaţi că ar fi încercat să îl ucidă pe criminalul interlopului Emi Pian, fratele celor doi.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, vara aceasta, după ce a fost înjunghiat de un membru al unui clan rival, într-un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. Scandalul între cei doi a pornit de la un joc de barbut, spun surse din anchetă. Emi Pian a ajuns la spital, la scurt timp după confruntare, însă nu a mai putut fi salvat.

Tatăl lor, Nicolae Duduianu (liderul clanului Duduianu), a murit marți noapte, în Spitalul Penitenciarului Mioveni, la vârsta de 70 de ani, ca urmare a unui atac de cord, potrivit ANP. Familia Duduianu a fost înştiinţată aseară tărziu că Nicolae Duduianu a murit, de fapt, de Covid-19.

Trupul lui Nicolae Duduianu, zis „Pian cel mare”, a fost ridicat de la morgă într-un dric de lux! Vezi aici imagini EXCLUSIVE de la fața locului!

Antena 3 susține că, pe surse, în presă au apărut informații privind noi negocieri între poliție și clanul care ar fi vrut să îl ducă pe Nicolae Duduianu acasă. Tatăl lui Emi Pian a fost dus direct la capelă, însă la cimitir s-au strâns sute de oameni care stau disperați în grupuri pe stradă.

Dube cu mascați, trimise la cimitir

Nicolae Duduianu a fost înmormântat joi după-amiază la cimitirul de pe Șoseaua Antiaeriană în prezența a peste 80 de oameni, fiind păziți de jandarmi mascați, poliția națională și cea locală.

Mai multe persoane nu au respectat măsurile sanitare impuse de pandemia de COVID-19, oamenii legii făcând mai multe legitimări în interiorul cimitirului, iar 23 de persoane au fost amendate, potrivit Digi 24.

Niculae Duduianu se afla în detenţie, din aprilie anul acesta, după ce a lovit intenţionat cu maşina un bărbat, pe trecerea de pietoni, fiind condamnat la 5 ani și 10 luni de închisoare pentru tentativă de omor.

Recent, el ceruse să fie liberat condiţionat, pe motiv de boală, iar azi instanţa ar fi trebuit să-i comunice răspunsul final, mai scrie Libertatea.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult