Bănel Nicoliță, dator vândut! Unde a fugit de teama cămătarilor

Bănel Nicoliță, dator vândut! Unde a fugit de teama cămătarilor
Bănel Nicoliță, dator vândut! Unde a fugit de teama cămătarilor / Foto: Prosport.ro
Publicat: 26/10/2021, 10:54

Bănel Nicoliță, în vârstă de 36 de ani, unul dintre cei mai cunoscuți jucători din istoria recentă a clubului patronat de Gigi Becali, ar avea mari datorii la cămătari. Fostul mijlocaș ar fi fugit din România de teama lor. Bănel ar fi ajuns în SUA și apoi în Mexic. El a fost aproape de a fi reținut la graniță din cauza mai multor nereguli.

Bănel patrona FC Făurei, o echipă din Liga 3, dar s-a confruntat cu mari datorii, după ce a investit 300.000 de euro în club și nu a obținut niciun profit, scrie prosport.ro.

Mai mult, fotbalistul a ajuns la divorț, deoarece a dat toți banii pe echipă.

Nicoliță nu a mai stat cu familia sa, soția și cele două fetițe.

„Divorțul l-am făcut din cauza mea. Mi-am dorit foarte mult să fac ceva la Făurei, am venit aici. Fosta soție nu a fost de acord. Am investit și bani, sentimente, mai multe chestii. Atunci a trebuit să renunț puțin la familie, să stau să fac mai mult aici, la Făurei, să vin la antrenamente. Normal că după un an, doi, a venit și scandalul” explica Bănel.

Bănel Nicoliță, dator vândut la cămătari!

Bănel a pierdut averea, apartamente, bunuri și banii strânși în carieră. S-a împrumutat la cămătari și acum trebuie să le dea înapoi 100.000 de euro.

Bănel Nicoliță a fugit în America, iar de aici ar fi vrut să ajungă în Mexic, sperând că va câștiga suficient pentru a-și achita datoriile.

„Când bagi banii tăi şi îi pierzi pe parcurs şi realizezi că ai băgat 300 de mii de euro… Sunt bani mulţi. Scandaluri cu familia, scandal peste tot. Analizezi că nu e ok, dar m-am băgat, fotbalul mi-a oferit ce am eu până acum şi atunci trebuie să îi ofer şi eu lui. Ce am făcut eu acolo nu a putut să facă nimeni. De aceea sunt fericit, că am realizat ceva. Dacă pierdeam şi banii şi nu realizam nimic, atunci plângeam” spunea Bănel Nicoliţă, potrivit sursei citate.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase