Bărbat împușcat pe o stradă din Popești-Leordeni. Atacatorul și-a nimerit victima în cap

Bărbat împușcat pe o stradă din Popești-Leordeni. Atacatorul și-a nimerit victima în cap
Imagine cu caracter ilustrativ/Sursa/Profimedia
Publicat: 29/01/2022, 14:03
Actualizat: 04/02/2022, 12:20

Un bărbat a fost rănit, vineri seară, după ce a fost împușcat cu o armă airsoft, pe o stradă din Popești-Leordeni. Acesta se afla alături de soție când, dintr-o dată, a fost lovit în frunte cu o bilă din plastic, care i-a provocat o rană ușoară.

Polițiștii ilfoveni s-au mobilizat, vineri seară, după ce un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost rănit la cap. Inițial, acesta a presupus că a fost atins de o piatră aruncată de roțile unei mașini. La spital, acesta a aflat că, de fapt, avea sub piele o bilă din plastic, de culoare albă, trasă dintr-o armă airsoft.

Acesta a făcut plângere la Poliția Orașului Popești-Leordeni, iar anchetatorii au demarat o acțiune pentru identificarea și prinderea celui care a tras.

Atacatorul a fost prins

Conform unor surse din Poliție, polițiștii au bănuit, încă de la început, că bila a fost trasă dintr-o mașină, cel mai probabil de către o persoană care nu cunoștea victima și care a apelat la acest gest din „pură distracție”.

Identificat și prins de polițiștii ilfoveni, bărbatul a fost plasat în control judiciar pentru 60 zile, de către procurori. Acesta va trebui să vină o dată pe săptamană la Poliție și să anunțe dacă vrea să părăsească localitatea.

În timpul audierilor, acesta și-a recunoscut fapta și ar fi spus că nu ar fi vrut să facă rău nimănui, iar incidentul a fost doar o întâmplare nefericită.

Surse judiciare au menționat că procurorii ar fi considerat că viața victimei nu a fost pusă în pericol, motiv pentru care nu s-ar fi impus arestarea preventivă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase