Benjamin Netanyahu, un nou semnal de alarmă: ”Dacă Hamas și AXA RĂULUI a Iranului vor câștiga, întreaga lume civilizată va fi următoarea țintă”

Benjamin Netanyahu, un nou semnal de alarmă: ”Dacă Hamas și AXA RĂULUI a Iranului vor câștiga, întreaga lume civilizată va fi următoarea țintă”
Publicat: 25/11/2023, 16:14
Actualizat: 25/11/2023, 16:25

Premierul israelian Benjamin Netanyahu trage un nou semnal de alarmă și spune că, în acest moment, a fost trasă o „linie” între „forțele civilizației” și „forțele barbariei”. Întreaga lume civilizată este în pericol, mai avertizează acesta, dacă gruparea Hamas și „axa răului” a Iranului vor avea câștig de cauză.

Ororile pe care gruparea Hamas le-a comis în data de 7 octombrie amintesc că nu va putea fi construit un viitor mai bun decât dacă lumea civilizată este dispusă să lupte cu barbaria, afirmă Benjamin Netanyahu, chiar în timpul acordului de patru zile dintre Israel și gruparea Hamas.

„Barbarii sunt dispuși să lupte cu noi”, scrie Netanyahu într-un material-analiză publicat de The Jerusalem Post.

„Israelul va rezista împotriva forțelor barbariei până la victorie”

Astăzi, „tragem o linie între forțele civilizației și forțele barbariei”, afirmă Benjamin Netanyahu, și este timpul ca „fiecare să decidă unde se află. Israelul va rezista împotriva forțelor barbariei până la victorie”.

Și scopul lor (n.red. – al teroriștilor) este clar, să spulbere acel viitor promițător, să distrugă tot ceea ce prețuim și să deschidă o lume a fricii și a întunericului. Acesta este un punct de cotitură, un punct de cotitură pentru lideri și națiuni. Este timpul ca noi toți să decidem dacă suntem dispuși să luptăm pentru un viitor plin de speranță și promisiune sau să ne predăm tiraniei și terorii.

Din 7 octombrie, Israelul este în război. Israelul nu a început acest război. Israelul nu a vrut acest război. Dar Israelul va câștiga acest războiHamas a lansat acest război comițând cea mai mare sălbăticie pe care a văzut-o poporul nostru de la Holocaust.

Hamas a ucis copii în fața părinților lor. Părinți uciși în fața copiilor lor. Au ars oameni de vii. Au violat femei. Au decapitat bărbați. Au torturat supraviețuitorii Holocaustului. Au răpit bebeluși. Au comis cele mai groaznice crime imaginabile”, amintește premierul israelian.

Și ei (n.red. – Hamas) fac parte din axa răului pe care a format-o Iranul, o axă a terorii care funcționează prin înarmarea, antrenarea și finanțarea Hamas în Gaza, Hezbollah în Liban, Houthii din Yemen și alți reprezentanți ai terorii din Orientul Mijlociu și dincolo de Orientul Mijlociu.

Benjamin Netanyahu

„Hamas va continua să folosească subsolurile spitalelor din Gaza ca posturi de comandă ale vastei sale rețele de tuneluri teroriste”

În lupta împotriva grupării Hamas și a axei terorii sprijinită de Iran, Israelul luptă cu dușmanii civilizației, avertizează Benjamin Netanyahu.

Hamas va continua să folosească subsolurile spitalelor din Gaza ca posturi de comandă ale vastei sale rețele de tuneluri teroriste. Va continua să folosească moscheile ca poziții militare fortificate și depozite de arme. Va continua să fure combustibil și asistență umanitară de la unitățile ONU.

  • În timp ce Israelul face totul pentru a-i scăpa pe civilii palestinieni de pericol, Hamas face totul pentru a-i ține pe civilii palestinieni în pericol.
  • Israelul îndeamnă civilii palestinieni să părăsească zonele de conflict armat, în timp ce Hamas îi împiedică pe acești civili să părăsească acele zone sub amenințarea armei.

De asemenea, Hamas împiedică cetățenii străini să părăsească Gaza cu totul. Și, cel mai josnic, Hamas ține ostatici peste 200 de israelieni, inclusiv 33 de copii. Ținându-i, terorizându-i, ținându-i ca ostatici”, mai spune premierul Israelului.

Apelurile pentru încetarea focului sunt cereri pentru Israel să se predea Hamas, să se predea terorismului, să se predea barbariei. Asta nu se va întâmpla. Biblia spune că există un timp pentru pace și un timp pentru război. Acesta este un timp pentru război – un război pentru viitorul nostru comun.

Benjamin Netanyahu

Citește și: 

ANALIZĂ | Jamie Dettmer (Politico): ”Israelul a trebuit să lupte încă de la naștere, SABATUL NEGRU nu trebuie să se mai repete!”

Premierul israelian Netanyahu: ”Israelul nu caută să ocupe Gaza, are nevoie de o «FORȚĂ CREDIBILĂ» pentru a preveni amenințările teoriste”

ANALIZĂ | Elisabeth Braw (European Leadership Network): „Sabotajul de la Marea Baltică, nava chineză Newnew Polar Bear și legăturile cu Rusia”

EXCLUSIV | Omar Hayssam, adus în scaun cu rotile la instanță după ce a făcut cerere de eliberare condiționată: „Morfina nu-și mai face efectul”

Israelul, ”ORDIN DE URGENȚĂ” pentru blocarea televiziunii Al Mayadeen din Liban: „Purtător de cuvânt al Hezbollah, PROPAGANDĂ periculoasă”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Se schimbă regulile în FOTBAL. Decizia finală a venit azi, 3 mai. România e obligată...
Vești foarte proaste de la ANM. Vremea se schimbă în rău
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Telescopul Gemini a făcut o descoperire neașteptată despre stelele binare gigantice