Când va fi repatriată românca moartă în Thailanda, când își făcea un selfie la o cascadă. Bunica sa a dezvăluit de ce nu și-a ascultat iubitul, deși el o avertizase că zona e periculoasă

Când va fi repatriată românca moartă în Thailanda, când își făcea un selfie la o cascadă. Bunica sa a dezvăluit de ce nu și-a ascultat iubitul, deși el o avertizase că zona e periculoasă
Sursa: Facebook - Nane-Iosana Bodea
Publicat: 18/05/2022, 23:28

Nane-Iosana Bodea, o tânără româncă de 23 de ani, studentă în Austria, a murit sâmbăta trecută în Thailanda. Acolo, ignorând avertismentele de pe panourile din zonă, dar și ale iubitului său, a încercat să își facă un selfie la o cascadă cu grad ridicat de pericol, gest care i-a fost fatal.

Ea se afla în vacanţă cu iubitul, cetățean austriac, pe insula Koh Samui, iar când a încercat să își facă un selfie la cascada Na Muang, care are 80 de metri înălțime, a alunecat şi a căzut în gol, 15 metri, lovindu-se de stânci, a informat poliția thailandeză, într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Ca să obțină un cadru perfect, s-a abătut de la traseul pentru turişti într-o zonă abruptă.

Potrivit familiei Iosanei, repatrierea fetei din Thailanda va dura două săptămâni.

Ce făcea prietenul Iosanei când ea s-a prăbușit în gol și cum o descrie bunica pe nepoata sa

Locul unde s-a petrecut tragedia este o cascadă spectaculoasă dintr-o insulă exotică din Thailanda, Na Muang, unde în ultimii ani doi oameni au murit și unul a fost rănit în timp ce încercau să își facă fotografii, notează stirileprotv.ro. Acum trei ani, acolo au murit când voiau să se fotografieze un francez și un spaniol.

Locul unde Iosana și iubitul ei austriac se relaxau în vacanță este o insulă exotică din largul coastei de est a Thailandei, cu plaje cu nisip alb și cascade spectaculoase, dar și periculoase. De altfel, bărbatul nici nu ar fi însoțit-o pentru că știa că locul unde voia să facă fotografia era extrem de periculos.

„Am mers înapoi, jos, unde este o piscină și poți înota”, a declarat Manuel Opancar, iubitul Iosanei.

La rândul său, bunica Iosanei recunoaște că nepoate sa era o fire mai rebelă.

„S-o opus prietenul ei, nu te duce, vezi că e periculos. Ea nu asculta de nimeni”, a precizat Maria Bodea, bunica fetei.

Iosana era studentă în anul doi la litere în Austria, la Universitatea din Viena. În același timp, lucra la un cabinet de fizioterapie.

„Era o fată mai băiețoasă, o fost crescută în vest, cultură, caracter”, a spus o localnică.

Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult