Prima pagină » Actualitate » Cât câștigă un bucătar din SRI LANKA angajat într-un celebru restaurant din Capitală

Cât câștigă un bucătar din SRI LANKA angajat într-un celebru restaurant din Capitală

Cât câștigă un bucătar din SRI LANKA angajat într-un celebru restaurant din Capitală

Mulți cetățeni din Sri Lanka au venit în România în căutarea unui trai mai bun. Aceasta este și povestea unui bucătar din Sri Lanka angajat într-un celebru restaurant din Capitală.

Antreprenorul Paul Nicolau, devenit extrem de cunoscut pentru prima piață de pește din România, este unul dintre cei care angajează srilankezi.

Nu angajează bucătari români din cauza faptului că „sunt foarte dificili”, iar despre modul în care lucrează chefii veniți din Sri Lanka a vorbit chiar în cadrul unui podcast realizat de Viorel Grigoroiu.

„Bucătarii români sunt foarte buni, dar sunt foarte dificili. Eu nu mai am nervi. Când văd lucrurile macro și vreau să mă extind, nu mai am timp de fițe și figuri. Eu am timp doar de profesionalism, atât. Eu am negociat cu tine un salariu, niște condiții. Eu mi le respect și dacă sunt plecat în Sri Lanka, tu de ce nu ți le respecți cât sunt plecat.

Nu muncesc, stau la țigări … românisme. Ei, uite, bucătarii din Sri Lanka nu știu de românisme. Ei muncesc”, a spus Paul Nicolau, cunoscut de publicul larg sub numele de „Pescobar”, patronul restaurantului Taverna Racilor.

Cât primește un bucătar din Sri Lanka într-un restaurant din România

Cu sinceritatea specifică, „Pescobar”a dezvăluit că până acum a adus în restaurantele sale 82 de angajați din Sri Lanka.

Salariul unui chef srilankez poate ajunge, spune antreprenorul, la 2.800-3.000 de euro.

„Sunt cuminți, curați, buni. La mine, bucătarul chef a venit pe 650 de euro și acum câștigă 2.800 de euro, plus bonusuri 3.000”, a dezvăluit „Pescobar” pentru sursa citată.

Scandal la Taverna Racilor din Herăstrău. Administratorul refuză să semneze actele de la ANPC prin care restaurantul va fi închis 12 luni

Este scandal la Taverna Racilor din Herăstrău, miercuri, în jurul prânzului. Administratorul locației refuză să semneze actele de la ANPC prin care restaurantul va fi închis în următoarele 12 luni.

În cursul zilei de marți, inspectorii de la Protecția Consumatorului au anunțat că, în urma mai multor controale efectuate la Taverna Racilor din Herăstrău s-au găsit numeroase probleme, motiv pentru care s-a decis închiderea restaurantului pentru 12 luni.

Sursa foto: Stirile Pro Tv

Recomandarea video

Citește și

Mediafax
Pe cine avantajează prezența mică la alegerile din București
Digi24
Cele două probleme care țin pe loc încheierea unui acord de pace Rusia - Ucraina, dezvăluite de Keith Kellogg
Cancan.ro
Și-a părăsit iubita medic pentru Rodica Stănoiu! Noi detalii despre 'puiuțul' fostei ministrese a Justiției
Prosport.ro
FOTO. Cea mai frumoasă fotbalistă din lume a primit o ofertă de nerefuzat
Adevarul
Trucul românesc care reduce cheltuielile de iarnă. „Am 21 de grade în casă și nu am dat drumul la căldură”
Mediafax
Primele rezultate. Cum au votat bucureștenii până la acestă oră
Click
Roxana Călin, doctoriţa care a îngrozit România în anii ’90. Și-a ucis şi tranşat rivala în dragoste
Digi24
Directorul general de la JPMorgan avertizează că slăbiciunea Europei ar putea afecta economia americană
Cancan.ro
FBI intră pe fir în cazul lui Emil Gânj! Descoperiri ULUITOARE în telefonul criminalului din Mureș
Ce se întâmplă doctore
Ce se întâmplă cu pensiile din ianuarie 2026? Ministrul Muncii a clarificat situația
Ciao.ro
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Promotor.ro
Tesla Model 3 Standard, disponibilă și în România. E cea mai ieftină Tesla și poate fi luată în rate
Descopera.ro
Cel mai bătrân STRĂMOȘ al RECHINILOR înota în apele Australiei pe vremea dinozaurilor
Râzi cu lacrimi
BANCUL ZILEI. BULĂ nedumerit: - Iubita mea s-a întins pe canapea, şi-a dat fusta jos, şi-a smuls...
Descopera.ro
Fosilele de Anaconda arată de ce sunt acești șerpi atât de mari