Catherine Zeta-Jones, imagini de la Castelul Peleș: „Dacă aș fi o prințesă, aici mi-aș dori să locuiesc”. Ce spune actrița despre București | VIDEO

Catherine Zeta-Jones, imagini de la Castelul Peleș: „Dacă aș fi o prințesă, aici mi-aș dori să locuiesc”. Ce spune actrița despre București | VIDEO
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 21/10/2021, 12:41

Celebra actriță americană Catherine Zeta-Jones, aflată în România, a postat un videoclip din fața Castelului Peleș din Sinaia, clădire despre care s-a declarat impresionată.

Ea a postat imaginile pe contul său de Instagram.

„Dacă aș fi o prințesă, aici mi-ar plăcea să locuiesc”, a spus actrița, în timp ce prezenta imagini cu exteriorul Castelului Peleș.

Catherine Zeta-Jones, plăcut impresionată de Capitală

Actrița americană se află în această perioadă la București, unde filmează „Wednesday”, o continuare a celebrei serii „Familia Addams”.

Catherine Zeta-Jones joacă în această producție rolul Morticiei Addams.

Zeta-Jones a postat recent pe rețelele sociale imagini din București, filmate înaintea răsăritului și s-a declarat încântată de capitala României.

„Soarele încă nu a răsărit la București și eu merg la coafură și machiaj pentru a mă transforma în Morticia Addams. Priviți afară, frumosul București! Bună dimineața!”, a transmis Catherine Zeta-Jones într-un video publicat pe contul ei de Facebook.

Serialul este filmat în România, sub regia lui Tim Burton. Printre actorii care participă la acest proiect se numără și românul George Burcea, care joacă rolul lui Lurch, dar și magicianul Victor Dorobanţu în rolul lui Thing.

Scenariul urmăreşte peripeţiile lui Wednesday Addams, care a crescut şi este studentă acum. Celebra serie va avea opt episoade, care vor fi difuzate exclusiv online.

Frumoasa actriţă, în vârstă de 53 de ani, a primit un Oscar pentru interpretarea din „Chicago” (2002), care i-a adus şi un trofeu BAFTA şi o nominalizare la Globurile de Aur, între altele.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase